ببخشید دو تا پست اومد.
Printable View
ببخشید دو تا پست اومد.
چه گوشی هایی میشه گرفت در حد قیمت 200 تومان فقط نوکیا یا سونی باشه اگه میشه سریع جواب دید تا یک ساعته دیگه
w960 اومده ؟اگه اومده چنده؟
W960نقل قول:
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد ميليمتر - حافظه داخلي 8000 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 109*55*16 ميليمتر - وزن 119 گرم
قيمت: 695000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیر شد.نقل قول:
اما پیشنهادای من
K550
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TED با ابعاد 1.9 اينچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro (M2) - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 102*46*14 ميليمتر - وزن 85 گرم
قيمت: 169000 تومان
W610
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFD با ابعاد 1.9 اينچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro (M2) - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 102*46*14 ميليمتر - وزن 95 گرم
قيمت: 199000 تومان
سلام خدمت دوستان
من هنوز تو سرگردونی موندم
نمیدونم چه گوشی بگیرم
اگه بتونم N73 رو 300 بفروشم اون موقع چه گوشی تا قیمت 400 (حالا بالا و پایین بره) میتونم بگیرم
من که نظر نهایی ام رو N81 هستش ولی قیمتش خیلی نوسان داره
شما چه پیشنهاد هایی میدین
لطفا چیزی رو بگید که راضیم کنه و پشیمونم نکنه چون میخوام به عنوان گوشی اصلی ام استفاده کنم
ممنون
منظورت N81 8gig ?نقل قول:
به هر حال خیلی فرق نمیکنه. این گوشی واقعا عالیه اما خب به بعضی چیزا مثل دوربین عالی مجهز نیست. اما امکانات خوب دیگه ای از جمله سیمبین و حافظه بالا و ... هست که این گوشی رو به یه گوشی کامل تبدیل کرده. یه مشکل کوچیکه دیگش هم وزن نسبتا زیادشه که فکر کنم برای مردها که به ظرافت گوشی زیاد اهمیت نمیدن موضوع مهمی نباشه.
به نظر من در کل یکی از بهترین گوشی هاست.
خب با این پول میشه P1 گرفت که اونم گوشی خوبیه.
--------------------------------------------------------------------------------
رم 2 گيگ براي p1 چنده؟
دقیق نمیدونم اما فکر کنم 28 - 30 تومن باشه.نقل قول:
خيلي ممنون