سلام به همه ی دوستان.
راستش من میخوام 1 پرینتر بخرم تا سقف 350-400.
با ویژگی های زیر:
1)حتما حتما روی ورق های برچسبی چاپ کنه.
2)حتما حتما رنگی باشه.
3)کیفیت چاپش عالی باشه.
4)سرعتش مهم نیست
پیشاپیش از کمکتون ممنونم فقط زود جواب بدین خیلی عجله ایه.
Printable View
سلام به همه ی دوستان.
راستش من میخوام 1 پرینتر بخرم تا سقف 350-400.
با ویژگی های زیر:
1)حتما حتما روی ورق های برچسبی چاپ کنه.
2)حتما حتما رنگی باشه.
3)کیفیت چاپش عالی باشه.
4)سرعتش مهم نیست
پیشاپیش از کمکتون ممنونم فقط زود جواب بدین خیلی عجله ایه.
راستی 1 چیز دیگه.ایا پرینتری هم هست که روی صفحات فلزی هم چاپ کنه؟
سلام
من یه مشکل با کاتریج 140 و 141 hp دارم پرینتر من 4263 هستش من با کیت کاتریج ها رو شارژ کردم اما هنوز مقدار رنگ رو همون مقدار رنگ قبلی نشون میده و در ضمن از همون مقدار قبلی هم بعد از پرینت کم میکنه انگار نه انگار که شارژ شده آیا کسی این کاتریجها رو بدون مشکل شارژ کرده ؟ دوست من پرینترش مدل دیگه ای هستش اما مدل کاتریج هاش همین مدل هست اون هم همین مشکل رو داره !!!
[با سلام
پرینتر من HP 1006 است.روی ویندوز 7 مشکل داره،شناخته نمی شه،در موقع نصب درایور میانه راه متوقف می شه،اما تو وی ویندوز ویستا هیچ مشکلی نداره،وقتی تو ویندوز 7 هستم و تو نرم افزار wordر می خوام پرینت کنم اسم پرینتر جزء لیست پرینتر ها نیست و وقتی گزینه find printer فشار میدم اروری میده با این مضمون (the active directory domain services is not available )
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
با سلام چاپگر من از نوع HPLaserjet 2014 می باشد. تا چند روز قبل بخوبی کار می کرد. اما چند روزی است که خود بخود درایو آن حذف می شود و مجبورم آن را مجدداً نصب کنم اما پس از خاموش و روشن کردن سیستم مشاهده می کنم که مجدداً درایو آن حذف می شود و باید دوباره آن را نصب کنم. هنگامیکه وارد کنترل پنل و تنظیمات مروبطه می شوم با EROR مطابق شکل مواجه می شوم.لطفاً توضیح دهید مشکل من چگون حل ممی شود چون نیاز فوری به پرینتر دارم و نمیتوان پس از هر بار نصب و خاموش و روشن کردن سیستم مجدداً آن را نصب کنم.
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیغام تمام شدن را کجا میدهنقل قول:
منم 1005 دارم میگن بیشتر از 500 تا نمیزنه
کارتریج را شارز کن
تعویض کارتریج اصلا به صرفه نیست
از دوستان عزیز میخواستم در مورد خرید یک پرینتر حرفه ای برای یک شرکت تبلیغاتی اطلاعاتی به من بدهند.
قیمت در حدود 400 تا 500 یکم بالا پایین
contrast بالا
resolution بالا
سلام
لطفا چند مدل پرینتر لیزری سیاه و سفید خوب معرفی کنید (قیمت زیر 120.000 تومان)
لطفا چند مدل پرینتر جوهرافشان خوب نیز معرفی کنید (قیمت زیر 120.000 تومان)
متشکرم
سلام و پوزش از این غیبت طولانینقل قول:
دوست عزیز هر پرینتر معایب و محاسنی داره ما نمی تونیم به یه پرینتر بگیم که این اصلا خوب نیست بلاخره ناسلامتی یه کارخونه عظیم واسه طراحی و ساخت اون پرینتر تشکیل شده و هرکدوم مطالعات زیادی انجام دادند.
به نظر بنده حقیر شما دنبال پرینتری بگرد که تانک جوهر بهش وصل بشه! چون دردسر شارژ و اینجور چیزها رو نداری. که خوب فکر کنم این تانک ها بیشتر به پرینتر های ایپسون و بعضا در موارد نادر به HP هم وصل می شن!
ولی خوب می تونید پرینتر هم بخرید که کارتریجش شارژ می شه مثل hp5283 ولی این هم مشکلاتی داره:
مشکلی واشه شارژ کردن ندارید زیاد به حرف های این و اون گوش ندید که می کنن نمی تونید شارژ کنید و این جور شعر و ور ها! شارژ کردنش خیلی خیلی خیلی راحته!
ولی.........
مشکل اینجاست که این کارتریج ها برای مصرف یک بار ساخته شده وقتی شما واسه 2 سال اون رو مرتبا شارژ می کنید بلاخره یه جایی دیگه طاقت کارتریج تموم می شه و باید اون رو تعویض کنید!
دقیقا بلایی که سر بنده اومده
در مورد تعداد صفحات قابل چاپ با پرینتر اون هم بسته به نوع پرینتر و مدلش فرق میکنه.
این طبیعی است مشکلی نیست به کارتون ادامه بدید و اخطار رو جدی نگیرید!نقل قول: