سونینقل قول:
////////////////////////////
اره من تفاوت محسوس حس کردم .... تفکیک بهتر و شفافیت و از خر خر تو فرکانس بالا خبری نیست و 650 بیسش نرم تر و عمیق تر و معقول تره
/////////////////////////////////
من به شما توصیه کردم چی بگیری دیگه خود دانی
Printable View
سونینقل قول:
////////////////////////////
اره من تفاوت محسوس حس کردم .... تفکیک بهتر و شفافیت و از خر خر تو فرکانس بالا خبری نیست و 650 بیسش نرم تر و عمیق تر و معقول تره
/////////////////////////////////
من به شما توصیه کردم چی بگیری دیگه خود دانی
نميدونم والا چرا وقتي ما تو اين تاپيك پست ميذاريم كسي پست ما رو نميبينه؟؟؟؟
بگذريم
AKG K 316
AKG K 317
AKG K 313
چطور هستن؟از مشخصاتشون خيلي خوشم اومد.مخصوصا بلندي صدا كه بالاي 120 db هستن.:8:
كلا اين برند قيمت هاي بالايي داره كيفيتشون هم مثل قيمتشه؟
فقط سريع اگر كه ممكنه
اقا خیلی ممنون .اگه قیمت ep650 رو هم بدی دیگه لطف کردی.:11:نقل قول:
حدود 34تومن هست...نقل قول:
يه سرچي تو نت بكن.يه سايت فروش هست به اسم چاره اون 30 ميده و ميهن ماركت 28 فكر كنم.البته فكر كنم پستم نياز مند اديت هستش :31:
من یه Sennhiser IE8 سفارش دادم
برای اینکه آخرین کیفیت رو ازش بگیرم به چی بزنم خوبه یه ام پی تری پلایر خوب بهم معرفی میکنین
تا 50 60 :دی
من مخلصتم هم استانی .....نقل قول:
ببین من شخصا از AKG بجز یکی دو مدل تجربه شنیدن ندارم واسه همین نمیتونم درست راهنماییت کنم ....
ببین یه سوال شما انتخابت توی برند ای کا جی هست صرفا؟؟
اگه اره ببین میتونی بری تهران پاساژ پایتخت ... اونجا اگه گیر بدی به یارو و هدفت خرید باشه میزاره چند مدلو تست کنی ........... همونجا از هر کدوم خوشت اومد بگیر البته قبلش یه نیگاه به قیمت ها و مدلای موجود بنداز ... حتما بشون زنگ بزن ...... سایتشون هم اینهمن اون موقع که ابادان بودم یه بار فقط واسه هدفون بلند شدم این همه راهو رفتم تهران و 2 روز هم بیشتر نموندمو برگشتمکد:www.avasunrayan.com
توصیه منم به شما اینه که بری
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
مبارکه .........نقل قول:
چند؟؟؟
از کجا و کی؟
تو تاپیک مربوطه مطرح کن مبحث پلیر رو تا کمکت کنیم
ممد جان ما هم خيلي مخلصيم
لطف كردي
خیلی ممنوننقل قول:
رفیقمون فرستاده اگر امروز پست آورد که یه تایپیک میزنم برا آنباکس کردنش اگه نیاورد که میره 5 شنبه
285 دادی ie8 گرفتی خوبه قیمت خیلی خوبه تست کردی بگو ببینیم چیه اینقدر تعریف میکنن ولی گرونه ها پوله یه پلیر ! :31: