من کاملا موافق اعتصاب بازیکنا هستم و ازشون حمایت میکنم
درسته که اونا به فکر خودشون هستن اما به نظر من خواسته یا ناخواسته دارن بهترین خدمت رو به پرسپولیس میکنن
البته به این شرط که مرد باشن و تا پول نگرفتن تمرین و بازی نکنن
مردم باید بفهمن که این تیم مال کیه مسئولش کیه کجا قراره ازش حمایت کنن
مسئولین سرتاپا ادعا هم باید تکلیف خودشونو روشن کنن
نماینده های بی سواد مجلس باید بفهمن که وقتی یه چیزی رو تصویب میکنن و حکم میدن که پرسپولیس باید خصوصی بشه نباید بعدش مثل ماست عمل کنن و چیزی رو که تصویب کردن دنبال نکنن
این سر کاری بزرگ و طولانی یک جایی باید تموم بشه
و بازم دم علی دایی گرم باور کنید مدیریت این داستان هم دست خودشه
یک تنه پای تیم ایستاده و به جای زور زدن برای یک قهرمانی که ته تهش یک هفته خوشحالیه
داره به تاریخ پرسپولیس کمک میکنه داره کاری میکنه شاید به غیرت آقایون بر خورد و حکم آزادی این تیم مردمی رو دادن
اگر ادعا میکنید که فوتبال حرفه ایه باید حرفه ای هم عمل کرد با بازیکن قرارداد بستین وظیفتونه بهش متعهد باشید
توی اسپانیا هم بازیکنا تعصب میکنن توی یونان هم تعصب کردن توی برزیل و...
اتفاقا همین رفتار کج دار و مریض بازکنا در قبال بی مسئولیتی و بدقولی مدیران تیمها بود که حرفه ای شدن فوتبال ما رو هی به تاخیر انداخت
اگر بازیکن راضی نمیشد بدون گرفتن مبلغ قرارداد فصل گذشته خودش پای قرارداد فصل جدید رو امضا کنه کار به اینجا نمیرسید
اگر مدیرا جرات نمیکردن با چک و سفته تیم ببندن سرانجام فوتبال ایران این نبود
امیدوارم و خدا کنه که آقایون خیری مثل هدایتی و... بازم برای خودشیرینی نیان و با دادن دو سه میلیارد دوباره تمام صورت مسئله رو پاک کنن
بازیکن کم میگیره یا زیاد برای من یکی زیاد مهم نیست و حداقل اولویت اول من نیست
چیزی که من دارم میبینم اینه که این اعتصاب برای پرسپولیس خوبه اگر ادامه پیدا کنه و صد البته اگر به شکل گسترده رسانه ای بشه حتی در سطح جهانی