نقدی بر PES2014 بر اساس تجربه شخصی
1) نقاط ضعف بازی:
1- تو یه صحنه وسط زمین مدافع راست تیم حریف فرار کرد،منم با هافبک چپم افتادم دنبالش و یاگرفتن دکمه پاس خواستم توپ رو بگیرم یا اگر هم خطا شد در حد یه هل دادن ساده باشه و کارت نگیرم اما در عین ناباوری بعد از خطا داور کارت قرمز داد !!!
یا تکل هایی که میزنم برای تصاحب توپ،با اینکه برخورد خیلی شدید نیست و موقعیت خوبی هم از حریف نگرفتم ولی حتما داور کارت زرد میده
بطور متوسط تو هربازی 1 اخراجی و 5تا کارت زرد می گیرم !!! کلا داور به هر برخوردی کارت میده و زیاد دست به جیب میشه
( ظاهرا داورای این بازی با مفهوم
کنترل بازی آشنا نیستن یه سر بیان لیگ برتر خودمون متخصص کنترل بازی ، نتیجه و ... میشن :n02: )
* نظر من بر عکسه :دی اتفاقا این یکی از چیزایی بود که باعث شد نظرم نسبت به Pes 14 عوض بشه بود :دی به نظرم خیلی بهتر شده حتی شده هولایی که میده خیلی شدید بوده ولی به یه کارت زرد ختم شد..
* دقیقا با این موافقم :| باو خیلی شدید چیه :دی نازش میکنه با تکل کارت زرد میده :|
2- خدا نکنه یه بازیکن با اورال 50 از تیم حریف،به بهترین بازیکن تیمم وقتی توپ رو داره نزدیک بشه !!! 3 متر مونده بازیکن حریف توپ رو گرفته و هرتلاشی هم برای پس گرفتن توپ کاملا بی فایده ست
این دقیقا همون مشکلی بود که گفتم نمیدونم برای منه یا کلا برا 14 :دی ولی بیشتر موقع شوت زدن خِر منو میگیره :|
3- دروازه بان از زاویه بسته تقریبا هرطور شوت بزنی گل میخوره و عملکردش رو ضربات ایستگاهی که سانتر میشه رو دروازه خیلی بده
یه جورایی خیلی غیرطبیعی شیرجه خالی میره
به نظرم خیلی تو زاویه بسته بهتر کار میکنه :| حداقل جوری بود که 90% شوتای منو مشت کرد :|
4- وقتی مهاجمم حداقل 10متر از آخرین دفاع حریف جلوئه و با تمام سرعت داره به سمت دروازه حریف میدوئه،ناگهان مدافع حریف مثل یوزپلنگ میاد و میرسه به مهاجم و 90% مواقع توپ رو بدون خطا می گیره !!! این مورد خیلی فاجعه ست و اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
باز هم این مشکل به نظرم همون مشکل دومین نکته ای بود که گفتی
5- فک کنم کمی هم میشه به طراحی منوها و جلوه بصری این بازی ایراد گرفت،مخصوصا در قسمت Team managment یعنی من مُردم و زنده شدم تا تونستم جای چندتا بازیکن رو تغییر بدم و تعویض کنم و بخاطر سختی حرکت نشانگر از تغییر سیستم کلا منصرف شدم !!!
بیشتر شبیه PES 2009 کرد منو بازیو
6- جان چمپیون و مفسری با صدای زامبی سرماخورده :n21:
:n08::n08:
2) نقاط قوت بازی:
1- پاس در عمق عالی شده،من که خیلی خوب و راحت پاس در عمق میدم و خیلی وقتا بازیکنم تک به تک کامل میشه و گـــــــــــــــــل:n02:
:n27:ولی من مشکل دارم :دی تازه دارم راه میوفتم :دی
2- سانتر از جناحین و کرنرها هم خیلی خوب و کارآمد طراحی شدن ، یادمه در PES2012 حتی 1گل هم از کرنر یا باضربه سر با سانتر از جناحین نتونستم بزنم !!! ( البته شاید این مورد به نداشتن بازیکن سرزن در تیمم مربوط باشه )
ضربات ایستگاهی هم به لطف نشانگر و ... زدنش خیلی راحت شده و با داشتن یه بازیکن کاشته زن خوب مثل پیرلو تقریبا تمام ضربات زیر
25متر گل میشه و ضربات از راه دور هم میتونن خطرناک باشن
کرنرا به نظرم سخت تر از 13 شده :دی 13 تو فقط میخواستی بازیکن رو تکون بدی :دی خودش زحمت سانتر رو میکشید :دی ولی اینجا به نظرم سخت تر شده ولی سانترای بازی عالی کار شده :دی
3- با وجود تعداد کم ورزشگاهها ولی چمن،نورپردازی و تماشاگرا نسبت به نسخه های قبل واقعی تر طراحی شدن و یه سری مواردمثل ایجاد
جو واقعی قبل از بازی و تشویق تماشاگرا مخصوصا در داربی ها خیلی جذاب و دیدنی شدن ( بازی بوکاجونیورز - ریورپلیت یا بارسا - رئال )
البته برای دیدن و درک واقعی این موارد نیاز به سخت افزارهای قوی برای اجرا در بهترین کیفیت هست
نورپردازی و تماشاگرا رو موافقم ولی شکل کلی ورزشگاها و چمن اصلا خوب کار نشده :دی من رو high بازی میکنم ولی با این حال زیاد چشم گیر نیست :دی
4- بطور کلی با تغییراتی که در گیم پلی ایجاد شده و بهبود نحوه بازی میشه گفت گیم پلی بازی بزرگترین نقطه قوت اون هست ( صرفنظر از یکسری موارد ) کلا اگه بشه کمی آستانه تحمل رو بالا برد و به همین نسخه قانع بود،میشه از بازی نه زیاد ولی تاحدودی لذت برد
:n05:دقیقا
5- پس از مدتها امکان costume کردن دوربین هم بوجود اومده که میشه دوربین دلخواه رو تنظیم و باهاش بازی کرد
( این مورد برای من خیلی اهمیت داشت )
اگه فاصله بیشتر میشد بهتر بود :دی نه در حد blimb
6- در مورد سایر بخش ها مثل مسترلیگ و BAL و ... هم مثل هرسال تقریبا بدون نقص طراحی شدن و اگر ایرادی باشه در کل بازی وجود داره نه فقط در اون بخش و جذابیت اصلی سری PES هم تا حدود خیلی زیادی به این بخش ها ربط داره
7- شوت زنی و شیرجه زدن و دفع توپ دروازه بانها هم خوبه و منو تونسته راضی کنه
بیشتر دفع توپ دروازه بانها :دی
درکل اگه بخوام به بازی از 10نمره بده با ارفاق و کمی هم پارتی بازی:n02: نهایتا میتونم 7 بدم