یکی به ما بگه برای این لپ تاپ تمام درایور هایش برای ویندوز 7 هست یا نه ؟؟
Printable View
یکی به ما بگه برای این لپ تاپ تمام درایور هایش برای ویندوز 7 هست یا نه ؟؟
نقل قول:
همه درایوراش موجوده کلش میشه 1.94 گیگا بایت. اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور BIOS و Display این لپ تاپ تو لینکی که شما دادی نیست برای 7 نمیشه کاریش کرد ؟؟
نقل قول:
ببین اگه الان ویندوز 8 نصبه رو لپتاپت بایاس رو بگیر و آپدیت کن که دیگه واسه همیشه می مونه. در مورد درایور Display یا WiDi یا(Wireless Display) که مخصوص ویندوز 8 هست. کاربردش هم واسه انتقال دیتا از طریق وایرلس برای تلویزیون های LED که WiFi داخلی دارند یا اونایی که مجهز به تکنولوژی DLNA هستند. این برنامه وحی منزل نیست که حتما نصب بشه هر جاییم کاربرد نداره. در ضمن شما میتونی همزمان هم 8 داشته باشی و هم 7.
خیلی متشکرم بله الان 8 نصبه پس بایاس رو بگیرم نصب کنم بعد فرمت کنم هاردو و سون نصب کنم با یه ویندوز راحت ترم تا دوتا ویندوز مرسی پس اوکیه آپدیت بایاس نمیره دیگه نه؟
بله.دوست عزیز برای هر جفتش هست.خیالت راحتنقل قول:
بایاسو یه بار آپدیت کنی واسه همیشه می مونه عزیزم.نقل قول:
خیلی خوبهنقل قول:
مشکل شما با آپدیت بایوس حل شد یا ویندوز هم عوض کردین؟
سلام دوستان
من با بلوتوث لب تام مشکل پیدا کردم نمی دونم چظوری یه فایل رو رسیو کنم در ضمن تو فرستادن فایل مشکل ندارم درایور بلوتوثم نصبه ممنون میشم اگه راهنماییم کنین:n26:
با آپدبت بایوس حل شد احساس میکنم فن سیستم قویتر و البته حساستر شده راستس دمای LENOVO INVALID باید چند باشه تا چه میزان استاندارد هست و حداکثرش چنده ؟؟؟نقل قول: