راستی علی آقا کتاب کی منتشر میشه ؟ :دی
راستی علی آقا کتاب کی منتشر میشه ؟ :دی
شوخی: منتظر مجوز وزارت ارشاد هستم.....:n02:..... خدا وکیلی تو میخونیش، حتی اگر کومودو داشته باشی بازم نمیخونیش...:n09:نقل قول:
CMS تموم بشه... اونم حله!
دوستان پست صفحه قبل را هم بخونند
:دی باور کن میخونمش :n09:نقل قول:
آخه به یکی از دوستام وقتی میگم باور کن میگه مسعود باور کن ینی دارم دروغ میگم :دی
ولی نه خداییش میخونم، چون بهش علاقمند شدم :n06:
پس بی صبرانه منتظریم پهلوون :n18: :دی
------
راستی تو پست قبلی سوتی دادم نه؟ :9:
سلام دوستان من یه مشکل دیگه با آخرین ورژن cis premium دارم. وقتی نرم افزار باز باشه سرعت دانلود من لحظه به لحظه نوسان می کنه و ثابت نیست. یعنی چند لحظه رو 100 بعد برای چند ثانیه میشه 0. در این حالت هیچ فایلی نمیشه دانلود کرد و هیچ صفحه ای هم باز نمیشه. اما به محض این که از نرم افزار خارج بشم مشکل حل میشه م سرعت برمیگرده به حالت اول.
فایروال رو در همه حالت ها( کاربر، امن، آموزشی و مسدود) امتحان کردم نتیجه نداد. حتی فایروال رو غیر فعال کردم باز هم نتیجه نداد. لطفا" راهنمایی کنید.
موفق باشید.
به نظر من یک بار اپدیت کن بعد امتحان کن.نقل قول:
ببخشید اگه نتونستم کمک کنم.
من كمودو نصب كردم اما سرعت سيستم موقع شروع بكار سيستم كه مياد بالا خيلي كم ميكنه راهي نيست اين مشكل برطرف كنم ممنون ميشم جواب بديد.
علی آقا یه مشکلی برای من پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد خورد، من فلشم ویروس شورت کات گرفته بود، از اینا که فلش رو باز میکنی توش یه شورتکات از اسم فلش هست و باید روش کلیک کنی تا محتویات فلش رو ببینی، من با آویرا اسکن کردم دیدم این ویروس رو شناسایی کرد ولی خودم از قصد پاکش نکردم ببینم کومودو در مقابلش چیکار میکنه
تنظیمات سند باکس رو گذاشتم رو Fully Virtualized و روی اون شورتکات کلیک کردم، ظاهرا ویروس به این صورت عمل میکنه که فایل RunDll32 رو تو پوشه system32 اجرا میکنه، و متاسفانه وقتی رو شورتکات کلیک کردم کومودو هیچ پیغامی نداد و وقتی محتویات فلش باز شد اون ویروس سیستم من رو آلوده کرد
البته با آویرا کل سیستم رو اسکن کردم و ویروس رو شناسایی و پاک کرد ولی خواستم بدونم چجوری defense کومودو جلوی ویروس رو نگرفت؟ فکر میکنم به این دلیل که فایل Rundll32 رو یه فایل امن میدونه به راحتی گذاشته اجرا شه و سیستمم از طریق اون ویروسی شده، میخواستم بدونم شما با این ویروس کار کردید که ببینید کومودو جلوش رو میگیره یا نه؟
در ضمن من برای اطمینان یه log گرفتم ببینم کومودو در زمان باز کردن فلش آلوده کاری انجام داده یا نه که دیدم نه هیچ کار خاصی انجام نگرفته
سلامنقل قول:
کومودو اینترنت سکیوریتی دارید؟
وقتی سندباکس روی Fully Virtual باشه، به فایلها اجازه اجرا میده و پیغام خاصی هم دریافت نمیکنید. حتی اجازه دسترسی به پروسه های امن را هم میده، منتها با این تفاوت که همه را در محیط مجازی اجرا میکنه...
بنابراین فایل اجازه فعالیت را داره در مسیر VTRoot و شاخه مربوطه در رجیستری..... که با پاکسازی سندباکس محیط تمیز میشه.
اگر هم سندباکس روی Fully Virtual نباشه دسترسی مخرب به یک فایل/پروسه امن قطع میشه، چون CIS به هدف (RunDll32/Svchost/explorer/etc) نگاه نمیکنه که امن هست، به Parent App نگاه میکنه که مخرب هست.
آلودگی در کجا بوده.... قبلش پاکسازی سندباکس را انجام دادید؟ Log کاملا خالی است؟ لیست امن کومودو را چک کن....
نمونه را دارید؟....فلش آلوده را دارید، اگر بله، یکبار با HIPS خالی تست کنید....
در کل دوستان دیگری هستند که با فلش مشکل ویروس داشتند؟ کسی آلوده شده؟
سلام کومودو فلش رو خیلی زود اسکن می کنه چطور میشه دقتش رو با لا برد؟
میشه تنظیم کرد هر فلشی که متصل شد پیغام اسکن بده؟یعنی بپرسه که اسکن شود؟
ممنون.