=========================
اقا ايمان بازم شرمنده. ميخوام اول از مراحل كار مطمئن بشم بدش برم برا انجامش تا بعدا مجبور نشم تو اين مغازه و اون مغازه بدوم.كار با xs رو بلدم .برا ريختم مقداري پچ توي گوشيم از اون به همراه فار استفاده كردم. ظاهرا كه انجام فلش با اون كاري نداره.وقتي گوشي بهش وصل ميشه فقط سه تا گزينه برا فلش main, fs و برا كاستومايز داره. ولي يه خورده الان مساله فرق ميكنه.توي ريزه كارياش مشكل دارم.
شما گفتي كه اول fs رو فلاش ميكنيم. بعدش بايد گوشي از xs جدا بشه يا نه؟
بعدش بايد كاستومايز كنم. يعني فقط emea-6 رو انتخاب كنم.بازم بايد گوشي جدا بشه يا نه؟
اخر سر هم main رو فلاش ميكنم و تموم.
اگه درسته كه ممنونت ميشم بهم بگي.
البته يه چند تا سئوال ديگه مونده :31:
اول اينكه نگفتي برا من كه سريالم برا k750 اصليه (سريال روي جعبه و پشت موبايل و توي برنامه و توي اينترنت هر سه يكيه) وقتي تبديلش كردم به w800 اون موقع برا سريالش بايد چكار كنم.اصلا نياز به انجام كار خاصي هست يا نه؟
دوم اينكه اگه يه وقت خواستم برش گردونم به k750 اون موقع چي اون موقع هم بايد كاري واسه سريالش انجام بدم يا نه؟
سوم اينكه گوشي من cid49 هست بهترين main , fs كه ميشه دانلود كرد كدومه(اخه رفتم تو تاپيك فريمور ها كلي main و fs جور و اجور گذاشته بود.) يه جا گفته بود main برا cid49 انتخاب كن و fs برا cid39 اگه يه راهنمايي هم در اين زمينه كني سعي ميكنم دفعه ديگه سوالات كمتري بپرسم:31: