به دوستان پیشنهاد میکنم پیشنهادات تیم ملی رو در فصل اول قبول نکنند !
من فصل اول رو با تیمم قهرمان لیگ شدم هنوز به نقل و انتقالات فصل دوم نرسیده بود تیم ملی فرانسه بهم رسید !
در کل هرچه بیشتر صبر کنید تیم های قدر تری بهتون پیشنهاد میشه .
Printable View
به دوستان پیشنهاد میکنم پیشنهادات تیم ملی رو در فصل اول قبول نکنند !
من فصل اول رو با تیمم قهرمان لیگ شدم هنوز به نقل و انتقالات فصل دوم نرسیده بود تیم ملی فرانسه بهم رسید !
در کل هرچه بیشتر صبر کنید تیم های قدر تری بهتون پیشنهاد میشه .
من یه مدت سالم بازی میکردم تا الان که دیگه از صفحه مسی رد نمیشه چیکار کنم
موقع بازي هاي ملي كه شد بازي ميكنينقل قول:
کمک help کنیییییید
امروز یه باگ خفن پیدا کردم .
من بوتافوگو برداشتم . بعد به خاطر باخت توی پنالتی فینال نایب قهرمان جام حذفی برزیل شدم . وقتی اومد از بازی بیرون و خواست درخت تورنومنت رو نشون بده منو زده بود قهرمان . بعد روزنامه هم اعلام کرد من باختم . تداخلی داشت ها .
چقدرم ناپولی ضعیفه . بابا الان که توی فیفا ناپولی از یووه هم فکر کنم بهتر بازی کنه . دیگه ضعیف نیست که بخوای قویش کنی .نقل قول:
نه . هر وقت بخوای میتونی بازی کنی . اصلا سیزن نیست . اسمش الکیه . باید توی مثلا هر فصل چندتایی بازی انجام بدی با کاربرای انلاین . مهم هم نیست تیمت چیه . هر چی خواستی میتونی بردای و عوض کنی . اگه بازی ها رو ببری به حد نصاب مشخص شده برسی میتونی بری دسته بالاتر .نقل قول:
در واقع رقابتی هست برای مسابقه بین هم سطح ها به صورت انلاین . دسته یک که برسی دیگه تقریبا میشه گفت همه حرفه ای هستن . اکثرا هم همین مود رو انجام میدن . التیمیت هم خوبه .
کمک کنید منو
بازی رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن .نقل قول:
سلام
یه نفر یه سایتی مطمئن برای خرید بازی اورژینال معرفی کنه!! یا تو تهران بازاری جایی هست که بازی رو اورژینال بفروشه(همون 80 تومنی ) و اینکه این 80 تومنی با اون 200 تومنی چه فرقی باهم دارن؟
داداش من دقیق منظورتو نفهمیدمنقل قول:
ببین بازی ارجینال که نمیدونم ولی سایت معتبر سایت بازی شاپ که تو پردیس گیم هست میشه مثال زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بازی اورژینال میخوام اینا کرک شدسنقل قول: