خریدم فکر کنم نسخه 1 باشه کرکشو عوض کردم درست شد فکر کنم وقتی attach میکنم این ارورو میدهنقل قول:
Printable View
خریدم فکر کنم نسخه 1 باشه کرکشو عوض کردم درست شد فکر کنم وقتی attach میکنم این ارورو میدهنقل قول:
البته نا گفته نماند که فوتبال لایف ادیتور برای آیتم نیست برای آیتم شما این رو باس دانلود کنید. اول اپشن رو با کید بالا لود اون اعداد رو که صفر هستند همگی رو بذارید روی 100 این اعداد تعدادآیتم های شماست که ماکسیمم می تونن 100 تا باشن بعدش اون دکمه پائین رو بزنید تا سیو بشه بعدش دیگه هم توی مستر لیگ هم توی مود "یک افسانه شوید" آیتم ها رو خواهید داشتنقل قول:
آقا آرمین عزیز امکانش هست که اسامی صحیح بازیکنهارو بصورت option fileقرار بدین آخه من اصلا کار با pes ditor رو بلد نیستمنقل قول:
آقا می خواهم یک پچ جدید بریزم هنوز تا حالا هیچ پچ یا آپدیتی نریختم بگید چی را دانلود کنم و بریزم تو بازی ؟
بعد ایا میشه انلاین بازیش کرد باید چه کار کرد برای انلاین بازی کردنش؟
همونطور كه گفتي از save بكاپ گرفتم ولي وقتي ويندوز عوض كردم و دوباره save رو همونجا كپي كردم متاسفانه مسترليگ و گل هاي ذخيره شده برام نيومدنقل قول:
البته اونموقع اپديتم 2.2 بود بخاطر اين نيست ؟
الان اپديت 3.3 رو زدم اگه save رو تو پوشه بريزم واسم مياد ؟
با سلام
دوستان چطور می شه کیبورد و دسته بازی رو همزمان فعال کرد
یعنی بشه دو نفری بازی کرد؟
ممنون
نقل قول:
تو تنظیمات بازی در قسمت Keyboard تنظیمات صفحه کلید رو به دلخواه انجام بده بعد برو قسمت Controller ،اونجا از قسمت Controller گزینه دوم (Controller2) رو انتخاب کن و قسمت Device هم دسته رو انتخاب کن . در این حالت صفحه کلید میشه دسته 1 و دسته بازی میشه دسته 2 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فینال PES2013 در دو شهر Koln و Munchen آلمان که هفته پیش برگزار شد .
Köln 16.03.2013
München 23.03.2013
دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده..شاید باورتون نشه که من هنوز نتونستم بفهمم چطور بازیکن رو باید تعویض کنم!!!!:n13:میشه راهنمایی کنید!:n29:
تعویض؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رو بازیکنی که میخوای تعویضش کنی برو و سلکتش کن و بعدش برو سمت چپ و با هر بازیکنی که میخوای عوضش کن: