بابا مقایسه نیست که!!!نقل قول:
از اون جایی که استقبال خیلی گرمی شد :31: بیخیال شدم :27:
موفق باشید :10:
Printable View
بابا مقایسه نیست که!!!نقل قول:
از اون جایی که استقبال خیلی گرمی شد :31: بیخیال شدم :27:
موفق باشید :10:
بچه ها کسی اگه یه درس پیش دانشگاهی 1 ( انتگرال 1 ) رو توی جبررانی اسفندماه قبول نشه میتونه پیش دانشگاهی 2 رو شروع کنه ؟
یووووو هووووو!!! ؟نقل قول:
متاسفانه گزینه 2 قسمت کارنامه های قبول شدگان رو از دسرس عموم قطع کردe و فقط اعضای گزینه 2 می تونند ازش استفاده کنند! اگه کسی می شناسی که گزینه 2 می ره و یوزر پسوردش رو بهت می ده می تونی بری با 10 دقیقه گشتن بفهمی اخرین نفر با چه رتبه ای قبول شدهنقل قول:
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
فکر کنم بشه! فکر کنم یکی از دوستام همین کارو کرد ولی مطمئنe مطمئن نیستمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:منم با این بحث تاحدی موافقم و تاحدی مخالفنقل قول:
بارقابت با دیگران مخالف،البته این روش خیلی صرفه هاییم داره اما ضرراش بیشتره
اما موافقم که یه بحثی یا یه کاری بکنیم که انگیزه همه بچه های تاپیک بره بالا
مثلا دوستانی که دسترسی دارن چن وقت یه بار کارنامه نفرات برتر بیان بزارن یا کارنامه خودشون تو آزمونایی که شرکت میکنن یا مطالب روانشناختی جالب که تو سایتای دیگه بهش برخورد میکنن و ...
خلاصه تاپیکو انقد گرم کنیم تا بسوزه:31:
اساتید چی میگن؟
بچه ها کسی اگه یه درس پیش دانشگاهی 1 ( انتگرال 1 ) رو توی جبررانی اسفندماه قبول نشه میتونه پیش دانشگاهی 2 رو شروع کنه ؟
چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پا سخ بدید:42:نقل قول:
سلام دوستان
اقا بدجور گیر کردم
این گاج تستای هندسش خوبه ولی قشنگ توضیح نداده به خصوص فصل دوم تحلیلی که تو فضا مضا باید بری:31:
تحلیلی این فصلرو چه کتابی خوب و مفهمومی گفته؟
بعد فیزیک 2 پایه رو از رو چی بخونیم من یه بار از رو گاج پایه خوندم احساس میکنم نخوندم:31: اخه تستاش مال زمان خشایار خدا بیامرزه.....ازاد 74 سراسری 53......
خیلی سبزم که فیزیک پایه 2 رو نداره مسخره.....یه کتاب معرفی کنید تستای سراسری و سنجش و تالیفی اپدیت داشته باشه
با تشکر
نقل قول:
مبتکران بروز رسانی داشته یعنی این چاپ نود میتونه مال قبل کنکور 90 باشه پس باید اخرین چاپش رو بگیرید تاکنکور 90 را هم اضافه کرد هباشن
موفق باشید.
فیزیک پایه میخوای بروی تخته سیاه بگیر. حرف نداره!