بعد از استاديوم آزادي، ذوب بهترين استاديوم را دارد!
سرمربي جديد ذوب آهن گفت: کره اي ها مي خواهند جنگ رواني راه بياندازند ولي کي روش بچه پائين شهر پرتغال است، مي داند چطور جواب سرمربي کره را بدهد!
محمود ياوري در گفت و گو با پانا در خصوص شرايط تيم ملي اظهار داشت: مثل هرايراني دوست دارم که تيم ملي کشورم موفق شود و به جام جهاني برود. اميدوارم که تدابير کي روش براي تيم ملي مقابل کره يک تدبير مبتني بر پيروزي باشد نه گرفتن مساوي.
وي افزود: در يک ماه اخير فوتبال ما بيلان خيلي خوبي داشته است. ايام شعبانيه هم بوده و انتخابات هم که شکر خدا به خوبي و پرشور برگزار شد. بردهاي تيم ملي را هم داشتيم و اميدوارم که در مقابل کره هم بتوانيم پيروز شويم و اين شادي ها کامل شود.
کارشناس فوتبال تصريح کرد: باورم اين است که فوتبال ايران در آسيا فراتر رفته است. وقتي لبنان مي تواند کره جنوبي را تا دقايق آخر شکست دهد، پس ما مي توانيم کره را ببريم و دور از دسترس نيست. فقط بايد اصول را رعايت کنيم.
ياوري گفت: اصول و سياست بازي در خانه حريف اين است که اول گل نخوريم ولي داشتن تفکر پيروزي و موفقيت خيلي مهم است و اميدوارم کي روش با تفکر صعود به جام جهاني تيمش را در اين بازي بچيند. اعتقادم اين است که تيم ملي با دست پر برمي گردد.
وي در پاسخ به صحبت هاي تحريک کننده سرمربي کره جنوبي تاکيد کرد: حتما سرمربي کره دنبال جنگ رواني است چون از ما هميشه مي ترسند. هيچ وقت نديديم که تقابلي بين فرهنگ ژاپن و کره باشد ولي همواره کره اي ها عليه ما جنگ رواني راه انداختند. البته شنيدم که عذرخواهي کردند ولي کي روش بچه پائين شهر پرتغال است و مي داند چطور جواب او را بدهد.
سرمربي جديد ذوب آهن در خصوص اين که آيا تيم ملي به جام جهاني برود ممکن است که ليگ برتر 18 تيمي بماند و نيازي به بازي پلي آف نباشد؟ گفت: بازيکنان من براي کسب نتيجه در پلي آف به مسئولان و هواداران قول دادند ولي اعتقاد دارم حتي تيم ملي به جام جهاني هم صعود نکرد بازهم نبايد ليگ 16 تيمي شود. اينها اصلا ربطي به هم ندارد. ديديد که مردم با چه شور و شوقي به پاي صندوق هاي راي آمدند. اين نشان مي دهد که مي خواهند شرايط را خود رقم بزنند. پس شرايط مي طلبد که ما براي شادي مردم شرايط را فراهم کنيم. بايد طبق جمعيت تيم باشد و با جامعه بايد حرکت کرد. حيف نيست که ذوب آهن را با اين امکانات در ليگ يک ببينيم؟ بعد از استاديوم آزادي، ذوب بهترين استاديوم را دارد!
90/منبع