من برای خرید از آمریکا که به حساب عموی دوستم در ایران واریز میکنم..ولی واسه بعضی از خرید های مستقیم از اروپا یا خرید های اجناس مجازی باید معمولا از طریق درگاه پیپال واریز انجام بشه و برای این کار باید ویزا کارت یا مستر کارت یا دبیت کارت داشته باشید...
خود سایت استراوبری نوشته سعی میکنه جوری بفرسته گمرک نخوره ولی اگر هم بخوره گفته بیاید بگید تا اگر شد به حسابتون بریزیم هزینه گمرک رو..البته نمیدونم این شدنی هست یا فقط تبلیغات هستش...
در مورد اینکه این سایت به ایران میفرسته یا نه که فکر نمیکنم مشکلی باشه..چون این سایت نسخه فارسی راه اندازی کرده یعنی میتونه بدون مشکل به ایران بفرسته...من از این سایت خرید نکردم تا حالا ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه...سایت معتبری هم هست و همه جا خوبیش رو خوندیم و شنیدیم...
در مورد رسیدن عطر هم تا 90 درصد بدون مشکل پست میاره دم خونتون و فوقش گمرک میخوره و گمرک هم قابل حل هست و چیزی نیست که علاج نداشته باشه...اونطوری یه نامه میاد دم خونه که باید برید پست و مبلغ گمرک رو بپردازید و بسته رو بگیرید...
برای خرید هم اگر خودتون ویزا یا مستر کارت ندارید باید از طریق دوستانی که دارند انجام بدید..بنده با چند نفر کار کردم و چند تایی آدم مطمئن برای پرداخت میشناسم...اگر خواستید میتونم توی پخ در این مورد باهاتون صحبت بکنم...