ای بترکی با این ویدئوت کل منابعمون سوراخ شد ، کلا محاسباتمون در هم پیچید :31:نقل قول:
یعنی امشب چه اتفاقی قراره بیفته ، این اپل چه می کنه با این کنفرانس ها ...
احتمالش هست حرکت تبلیغاتی باشه
Printable View
ای بترکی با این ویدئوت کل منابعمون سوراخ شد ، کلا محاسباتمون در هم پیچید :31:نقل قول:
یعنی امشب چه اتفاقی قراره بیفته ، این اپل چه می کنه با این کنفرانس ها ...
احتمالش هست حرکت تبلیغاتی باشه
گفته ، ولی نگفته از آیفون 5 پرده برداری نخواهد کرد :46:نقل قول:
نقل قول:
پارسا جان چون تازه آیفون 4 سفید عرضه شده مطمئن باش حداقل تا پاییز خبری از آیفون نسل بعد نیست ! این رو هم در نظر بگیر معرفی آیفون نسل بعد همیشه وقت کامل یک کنفرانس رو می گیره :18:
خود من هم خیلی گیج شدم.
از طرفی این ویدیو خیلی طبیعی به نظر میاد. از طرفی هم وقتی سیاست اپل رو میذاری کنارش اصلا نمیتونی قبول کنی که الان زمان مناسبی برای عرضه آیفون 5 باشه.
بالاخره 7 ساعت دیگه مشخص میشه :31:
تا حالا سابقه داشت اینجور چیزی لو بره؟ :دی
+
به دنبال سرنخ:
عکسهای سالن کنفرانس که فکر کنم Moscone West باشه رو کسی داره؟ یا این ادامه آدرسشه؟:دی به هر حال میشه یکی از دوستان بذاره ببینیم همینی هست که توی این ویدیو دیده میشه؟
علی جان باهات موافقم ولی هر چیزی امکان داره لو بره به جز ویدیوی تمرین استیو :31:
ویدئو رو پاهای استیو زوم میکنه ولی رو صورتش نه....تابلو خالی بندیه....:13:
دوستان بنظرتون کی این عمو استیو دست از این لجبازیهاش بر میداره؟کی میخواد این فلش پلیر تو آیفون و آیپد هم نصب بشه و تو مرورگرش به راحتی تونست فیلمهایی که به فلش پلیر نیاز دارن رو نگاه کرد؟
شاید بعضیا بگن مرورگر skyfire و یا برنامه های من درآوردی دیگه این مشکل رو حل میکنه ولی من زیاد باهاش حال نمیکنم سرعت خیلی پایین میاد.:2:
کی میشه این فلش پلیر رو به راحتی نصب کردو استفاده کرد؟تو معرفی ios5 بنظرتون این کار شدنیه؟
مگه آیفون 4 با ios 4 تو همین کنفرانس معرفی نشد ! خوب الانم با ios 5 طبیعتا باید آیفون 5 معرفی بشه:13:
دیگه الان GSII بت قیمت 1 تومن وارد ایران هم شده
یعنی بازم آیفون 5 معرفی نمیشه ؟
1 ساعت و 8 دقیقه دیگه صبر کنید همه چی معلوم میشه ... :31:
ان شالله I Phone 5 :40: