راستی متوجه شدید از دیشب طرفای ساعت 10:15 اینا تا ساعت 6:15 پارس انلاین برامون کنتر ننداخته ؟ ( داخل مدیریت سرویس رفتم ببینم که دیشب چه قدر دانلود کردم که متوجه شدم اصلا حجم های مصرفی دیشب رو حساب نکرده بود ... )
Printable View
راستی متوجه شدید از دیشب طرفای ساعت 10:15 اینا تا ساعت 6:15 پارس انلاین برامون کنتر ننداخته ؟ ( داخل مدیریت سرویس رفتم ببینم که دیشب چه قدر دانلود کردم که متوجه شدم اصلا حجم های مصرفی دیشب رو حساب نکرده بود ... )
خودت کدوم شهری؟نقل قول:
سه عدد اول ip شما و همچنین سه عدد اول ip اون اکانت چیه؟
دوستان با سرویس ۱ مگ پهنای پارس آنلاین تو تهران سرعت دانلود چقدره؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم همون یک مگ رو میدن!نقل قول:
حداقل برای یکی از بچه های pt همون یک مگ بود!
نا محدوده دیگه!
شما مطمئنید؟نقل قول:
فکر نکنم با ۱ مگ دانلود داشته باشه.اگه پهنا به ۸ نفر شیر بشه که سرعت میاد روی ۱۲۸کیلو بایت.
به نظرتون با ۱مگ پهنای پارس انلاین میشه ۴۰۰ کیلو بایت در ثانیه دانلود کرد?
سلام من واسه کاربر خونگی کدوم سرویس پارس انلاینو بگیرم خیلب تنوش زیاده گیج شدم
و اینکه نوشته ۵۰تخفیف با خرید انلاین این به چه صورته؟ یعنی یه سرویس ۳۰ تومانی میشه ۱۵ تومن!!!
سلام من یه سوال دارم! الان شاتل و پارس آنلاین همه شرایشون مثل همه ولی سرعته پارس آنلاین 200هستش درسته؟ هر دو 128 با 3گیگ دارن اما پارس رو 2 مگ میبنده؟
دوستان من میخوام چیز پی ان بخرم به نظر شما چی بخرم که اولا سرعت دانم تو روز کم نشه چون 185 دان میکنم دوما سرعت دانم تو شب خیلی بالاتر باشه.ممنون میشم کمک کنید
چیز پی ان بخر فکر خوبیه
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
خوب میخوام بخرم اما از کجا؟نقل قول:
واسه خونگی و وب گردی همون 128 کافیه.نقل قول:
سرعت 128 با 256 و ... برای کارهای خونگی هیچ فرقی با هم ندارند.
این هم تست سرعت من (سرویس 128 kb/s):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان سرعتم به جای 128 kb/s
940 kb/s است.
البته سرعت داونلود رایگان شبانه بسیار کمتره