کدام شرکت رفتین بسلامتی؟ :11: من میخواستم irancell بگیرم،گفتش محل شما آنتن نمیده! اما اسپادان مشکلی نداره:5:نقل قول:
بزودی... :46:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
کدام شرکت رفتین بسلامتی؟ :11: من میخواستم irancell بگیرم،گفتش محل شما آنتن نمیده! اما اسپادان مشکلی نداره:5:نقل قول:
بزودی... :46:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
واااااااااااااااااااااااا ای
وااااااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااااا
یا قرآن
اینا چی میخواند از ما
میشه بگید اینا کجا دیدید ؟نقل قول:
توی سایت مخابرات و توی تعرفه ها(گوشه سمت راست)
البته فکر کنم جدیدش را اپدیت نکردند اونجا و قدیمیه و جدیدش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تغيير تعرفه قيمت سرويسها به علت افزايش ماليات بر ارزش افزودهقابل توجه مشتركين گرامي،
به دليل افزايش ميزان ماليات بر ارزش افزوده از 3 درصد به 4 درصد، تعرفه قيمت سرويسها با اندكي تغيير مواجه شد كه در جدول زير مي توانيد مشاهده كنيد.
كليه شارژ سرويسها مِن بعد با قيمتهاي جديد اعمال مي گردد.
همچنين هزينه هر دو گيگ حجم اضافه 5720 تومان مي باشد.
128 دارم 2 ماه بود سرعت دانلودم بالا 100 بود چند روزه 12 شده .نقل قول:
من از ایرانسل گرفتم . خیلی هم عالی هست سرعتم همیشه ثابت پینگم هم اینقدر عالی که همیشه دارم بازی ها را شبکه انجام میدهم.نقل قول:
من اسم اسپادان نشنیده بودم وگرنه یک نگاهی هم به سرویس های این شرکت می انداختم.
من بعد عيد ديگه شبانه نرفتم . 4 شب پيش گفتم برم ببينم چه جوريه ديدم روي 200 بود . خوشحال شدم گفتم از فردا شب ميشينم كلي دانلود ميكنم . فردا شبش ديدم سرعت روي 12 است . تا ديشب هم هر شب امتحان كردم . از 12 تكون نخورد :31:نقل قول:
دوستان از یک منبع در مخابرات خبر رسیده که همیشه سرویس ها ثابت هست و اون شبانه هم که همه با سرعت 200 دانلود می کردید هم به پایان رسیده و فقط همون اوایل که سرویس های جدید دادند به این شکل بود که کاربران اعتراض نکنند.
اما الان ساعت 3 هستش،چرا سرعت منی که 512دارم از 7بالاترنمیره، :18:
دقیقا
یعنی خیر سرمون 512 ایما
دوستان مبین نت هم بدک نیست