حالا من باید چی کار کنم , Unity4 ندارم؟
Printable View
حالا من باید چی کار کنم , Unity4 ندارم؟
خب ببین حامد جون این فایل اسکریپته :n28: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پروژه خودت بسازی با دوربین ایزومتریک ... یه Sphere هم بزار و این اسکریپتو بهش بده.
اون آبجکت هدف گیری هم خودت زحمتشو بکشی حله :n28:
اگه امروز کارم راه بیفته دعات میکنم به قرآن :n14:
فقط یه نکته ... متغیر Radius توی پروژه همون محدوده ی دایره شکلیه که کاربر میتونه شی رو بکشه تا پرت کنه و قدرت پرتاب هم از این روش به دست میاد، بنابراین اگه دیدی توی پروژه که ساختی شی خوب پرت نمیشه میتونی این مقدار رو بیشتر کنی یا مقدار Force رو بیشتر کنی.
دمت گرم :n14:
من با اون اسکریپت Shoot شما خیلی مشکل دارم ، چون درست پرتاب نمیکنه.
به هرجهت ، با توجه با اسکریپتی که من دادی، واسط انجام دادم ، ولی چون زاویه ی پرتاب درست محاسبه نمیشه ، اونم درست کار نمیده دیگه ( در نهایت به همون سمتی که توپ پرتاب میشه ، هدف گیری هم حرکت میکنه، ولی توپ واسه من با زویه ی درستی پرتاب نمیشه پس هدف هم به همون زاویه ی اشتباه اشاره میکنه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کارت درست شد ، دعا یادت نره.
البته دیگه بت ور رفتن و تکسچر بهتر ، خوب میتونی کارو خیلی قشنگترش کنی دیگه ، من باش ور نرفتم
دستت درد نکنه ... الان تستش میکنم ... یعنی میخوای بگی کدو اشتباه نوشتم ؟!
ولی تو بازی که خوب کار میکنه ...
:n19:
حمید جون دستت درد نکنه ... خودم شخصا قربونت برم :n16::n07:
این مشکل حل شد ... حالا به این نتیجه رسیدم که باید یه کد بهتر واسه پرتاب بنویسم مثیکه مشکل داره :n02:
خدا نکنه عزیزم.
حامد هستم :)
شما ما رو دعا کنی ، ممنونت میشم ( کنکور ارشد دارم ، محتاجیم حاجی به دعا )
قبلا گفتم حامد الان گفتم حمید قاطی میکنم هی :n02:نقل قول:
بابا کنکور ارشد که کاری نداره :n02: قبولی ایشالا :n16:
حامد جون در مورد پرتاب شی هم اگه منبع خوبی سراغ داری ممنون میشم بهم معرفی کنی :n17:
من یکم ریاضیم ضعیفه متاسفانه این کارارو دقیق نمیتونم انجام بدم :n14:
راستی من الان از اول کدمو تست کردم دیدم عه این که درست کار میکنه :n02:
پس چیشو گفتی اشتباس ؟!
ولی بدبختی اینجاس تو پروژه اصلی این آبجکته که پرت میشه به یه طناب آویزونه بخاطر همین طبق اون جهتی که نشون میده پرت نمیشه :n28:
فک کنم طنابه رو پرتابش اثر میزاره ... :n28:
همه چی اوکی شد ممنون حامد جون :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16: