اقا کرک کار کرد
ممنون
راستی اون قسمت اخر با اون اب ها چقدر سخته
Printable View
اقا کرک کار کرد
ممنون
راستی اون قسمت اخر با اون اب ها چقدر سخته
آره رضا جون:
منم 4 باره که بازی رو تموم کردم ولی واقعا بی همتا هست از همه نظر...
در مورد سختی بازی حق با توئه منم قبلا با کیرد میرفتم خیلی سخت بود (به عات کلید های ترکیبی زیاد) ولی یه دسته xbox 360 گرفتم وایرلس خلی راحتر دوباره تونستم بازی رو تمومش کنم .چون جفت و جور تره...به شما هم توصیه میکنم این دسته رو ...:46:
سلام
منم با دسته بازی میکنم
این قسمت اخر که باید با کنترل اب ردش کنی دخلم رو اورده
من خودم از طرفدارای تعصبیه این بازیم چونکه از 3 گانه ی این بازی توی پلی 2 خیلی خوشم اومد.در کل همه خوششون اومد کلا حرکت های اساسینز همه برگرفته از پرنسسه ولی این بازی اصلا بازیه مورد نظر من و طرفدارای پرنس نبود.حداقل توقع یه بازی 20 گیگیه پرگرافیک رو داشتیم:31:نقل قول:
خودم از بازی راضیم چون با حس پرنس بازی کردم اما واقع بینانش اینه که بازیه خشکی بود
کمبوهای تکراری و بسیار کم.حرکت های تکراری.گیم پلی تکراری گرافیک معلمولی...
مثلا یه در رو باید با باز کردن 2 تا اهرم باز میکردی.یه اهرم سمت راست یه دونه چپ.دقیقا همون مسیری رو که طی میکردی بری راست باید طی میکردی بری چپ عین یه آینه.خیلی تکراری بود.ولی بازم پرنسه دیگه من به شخصه دوست دارم:31:
آره محمد جان:نقل قول:
ولی در مقابل نسخه های قبلیش هم از لحاظ گرافیکی و هم گیم پلی پیشرفت قابل توجهی داشته ولی از لحاظ روند بازی من نسخه قبلیش رو بیشتر قبول داشتم...واقعا عالی بود سیستم بازی دو نفره اونم با الیکا :31:
امیدوارم بعدیش بهتر بشه...
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
:31: :31: آره رضا جان حقیقتا سخت ترین جای بازی همون جائه.اول خوب تمرکز کن بعدش اون قسمت بازی رو برو :27:نقل قول:
باید یه خورده بعد پرش روی آبشار بهدی زودتر اونو منجمدش کنی...:20:
والا از لحاظ گرافیکی اونقدر پیشرفت نداشت گیم پلی هم تنهاش پیشرفتش این بود که از روی دیوار آویزون میشدی میخواستی حرکت کنی تند تر حرکت میکرد و همچین مسائلی اون حالت هایی هم که آب تبدیل به سنگ میشد و میتونستی ازش استفاده کنی تغییر قابل توجه نیست به هر حال از روی کنسول پلی 2 اومد روی پلی 3 و ایکس باکس 360 نباید تغییر کنه؟به نظر من کمترین تغییرات رو شاهد بود و با همین هم مخالفمنقل قول:
چون به نظر من میتونست یکی از بهترین بازیهای پرنس باشه اما معمولی بود
این نظر شخصیمه ها:31:
ببخشید من نه اشتراک دارم نه اهل (وی P ان)م میشه این کرک رو تو سایتای ایرونی مثل up98.org آپلود کنی تا منم بتونم دانلودش کنم.خیلی ممنونت میشم.نقل قول:
سلام
با رپید باز دانلودش کن
با سلام به همه دوستان
من یه مشکل دارم !
من پارسال که این بازی اومد سریع خریدم و با عوض کردن 5 - 6 تا کرک بالاخره تا آخر بازی رسیدم و بهترین کرک رو هم برای خودم نگه داشتم !!!
ولی الان و حدود 1 ماه بعد از این که سیستم ام رو عوض کردم دوباره حال کردم این بازی رو نصب کنم !
تو این یک ماه هم حدود 10 - 12 تا بازی رو اجرا کردم !
همون نسخه DVD پارسال ام رو نصب می کنم ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم ، یه اروری از طرف ویندوز می ده
و می گه به خاطر یه سری مشکلات بازی نمی تونه اجرا بشه و باید Close بشود !
ممکنه مشکل از چی باشه ؟؟!!!!!!!
سلام
اون قسمتای آخر که آب داریم! مطمئنا همه می دونن کجا رو می گم! شروع کارم چجوریه؟پدرم ر اومده...از اون دوتا دیوار آبی که چجوری باید رد شم؟هرجوری می پرم اون میله آبی بعدی رو نمی گیره...