سلام
خب این سوال یکی از بچه ها بود که اسم نمی برم، گفتم شاید به درد یکی دیگه هم بخوره.
نقل قول:
من چند روزه که کار با UDK رو شروع کردم
کم کم دارم متوجه میشم که باید در انتخاب انجینم دقت بکنم و سرسری عمل نکنم(البته منظورم این نیست که انجینه بدیه یا ازش خوشم نیومده منظورم اینه که شاید از این بهتر هم باشه)
خب شما قبل از اینکه انجینی رو انتخاب کنی لازمه حداقل یکی دو هفته سفت در موردش تحقیق کنی، نه سوال از یه نفر دیگه ها، تحقیق. در غیر این صورت احتمالش خیلی زیاده که بعد یه مدت ببینی جواب کارتو نمی ده و ولش کنی، و تنها نتیجه ای که برات داشته از دست رفتن زمان بوده.
اول کار قبل از این که بقیه ی پ.خ رو بخونی پست 1700 رو بخون:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5420026&postcount=1700
یک سوم اول کلیه در مورد UDK، یک سوم وسطش جزئی تر گفتم، با این که همشو متوجه نمی شی ولی یه دید کلی راجع به قضیه بهت میده. یک سوم آخر هم کلا راجع به بازی سازیه، صرف نظر از انجین. مثلا توی یک سوم آخر اون مورد علاقه/پشتکار/صبر کلیه، ببین اگه تو این قسمت می لنگی، یه فکری براش بکن. چون بدون وجود یکی از اینا بازی سازیت محکوم به شکسته، صرف نظر به اینکه با چه انجینی کار کنی و صرف نظر از اینکه با چه مقدار سرمایه شروع کنی.
اگه اون پستو نخوندی، پ.خ رو ادامه نده.:13:
نقل قول:
سوال اول : میشه به چشم تجاری به UDK نگاه کرد
مگه تجاری نیس که می خوای به چشم تجاری بهش نگاه کنی؟ خب باید بگم Unreal Engine معروفترین و همین طور محبوب ترین انجین دنیاس، می تونی روی خط در موردش تحقیق کنی تا درستی این جمله رو ببینی. در ثانی Unreal با بیش از 12 سال سابقه، پر سابقه ترین انجین تجاری دنیاست.:5:
حالا همین Unreal Engine تنها انجین تجاری هست توی دنیا که یه نسخه ی رایگان بیرون داده، یعنی تنها انجین تجاری هست که منو شما باهاش می تونیم کار کنیم.
نقل قول:
سوال دوم : شما خودتون اگه بودید چه انجینی رو انتخاب میکردین
این سوال رو از هیچ کسی نپرس، ابدا، اگه نه غیر سردرگمی هیچی برات نداره. مسلما هر کسی بسته به شرایط، زمان شروع، و سلیقه ی متفاوتی که داره یه انجین رو ترجیح میده، ولی حتما اینو هم می دونی که هیچ دو انسانی مثل هم نیستن. پس اصلا و ابدا این سوالو از کسی نپرس. انتخاب انجین کاریه که باید با چند هفته تحقیق صورت بگیره. تو این قسمت تنبلی نکن که پشیمون می شی.
نقل قول:
من تجربه ی بازی سازی دارم البته دو بعدی با گیم میکر (تقریبا کامل بلدم) رو دارم.
نمی خوام بعدن پشیمون بشم
همون طور که تو اون پست گفتم، این که توی UDK موفق می شی یا نه رو فقط و فقط خود شخص مشخص می کنه. انجین تمام امکانات مورد نیاز برای یه کار موفق رو داره، این شمایی که تعیین می کنی از هر کدوم چجوری استفاده کنی.
نقل قول:
سوال سوم :تا به حال کسی بوده که بعد از چند ماه یا سال کار با UDK از کارش پشیمون بشه؟
UDK به این شکلی که می بینی کلا یک ساله که اومده. جواب سوالت: مسلما. من هیچ محصولی توی هیج حوزه ای نمی شناسم که 100 درصد افراد ازش خوششون بیاد، حتی IE هم تو بهترین حالت 95 درصد محبوبیت داشت، حتی PC هم توی بهترین موقعیتی که بود 97 درصد محبوبیت داشت. چیزی نمی تونی ثال بزنی که همه ازش خوششون بیاد، از یه نرم افزار گرفته تا تلویزون و موبایل و ماشین.:20:
ولی خب به شخصه موردی ندیدم و نشنیدم که شخصی به خاطر کمبود نرم افزاری این انجین رو گذاشته باشه کنار.
نقل قول:
سوال چهارم:برای ساخت یک بازی جمع و جور نه در حد بازی های جهانی چه قدر وقت و امکانات و نیروی کار لازمه؟
هیچ کس نمی تونه به این سوال جواب بده. جوابش کاملا بستگی داره به کیفیت بازی، سبک بازی،مدت زمان و گیم پلی بازی، اطلاعات فنی سازنده ها، ابزار های مورد استفاده و خب مسلما سرمایه ی سازنده. بازم هست.
تا وقتی که همه ی اینا مشخص نشه، جوابی هم وجود نداره.:20:
فکراتو بکن، چند هفته وقتتو بذار، تحقیقتو بکن، و بعد همه ی اینا اگه تصمیمت به UDK شد بگو که راهنماییت کنم چه جوری شروع کنی.
موفق باشی. بای.:8: