عزیزدلم صدا و سیما داره از مالیات من و تو میخوره که بیاد همچین سریالهایی رو بخره تا ما مجبور نباشیم بابتش هزینه کنیم ! ولی الان هم داریم مالیاتو میدیم هم پول بابت این سریال :27:نقل قول:
Printable View
عزیزدلم صدا و سیما داره از مالیات من و تو میخوره که بیاد همچین سریالهایی رو بخره تا ما مجبور نباشیم بابتش هزینه کنیم ! ولی الان هم داریم مالیاتو میدیم هم پول بابت این سریال :27:نقل قول:
خب اینا معلوم بود چون همه اش رو خودشون گفته بودند.دیگه بعد قسمت ۳۰ اطلاعاتی نداریم (مگر از تریلر و تصاویر و مصاحبه های بعدی). در ضمن اطلاعات خاصی هم نبودند. این که اسم مدیری چی بوده از نوع شخصیت و رفتارش چیزی رو لو نمی ده.نقل قول:
چه جالبه همه مطالب رو حفظ هستند مهران دیگه چرا خودشو خسته میکنه همه میدونن چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
مثلا همه میدونستند مدیری اسمش بلوتوس تو فیلم!!!!!!!
داره پول می خوره که بیاد برنامه خوب بده که حتما خرید این سریال نیست. هزار تا برنامه مختلف داره صدا و سیما (باید از نوع خوبش داشته باشه).نقل قول:
عزیزدلم صدا و سیما داره از مالیات من و تو میخوره که بیاد همچین سریالهایی رو بخره تا ما مجبور نباشیم بابتش هزینه کنیم ! ولی الان هم داریم مالیاتو میدیم هم پول بابت این سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تا اونجا که می دونم صدا و سیما هزینه ای بابت سریال نداده. فقط قرار بوده امتیازش رو بخره که سر قیمت به توافق نرسیده اند.
میگن بابا شاه میمیره توی قسمت 30 هادی کاظمی در نقش یکی دیگه میاد راسته این خبر ؟ :(
اگه باباشاه بمیره من به نشانه اعتراض بقیه سریالو نگا نمیکنم:31:نقل قول:
بله منم شنیدم همین اتفاق می افته :13:نقل قول:
نقل قول:
بله منم شنیدم همین اتفاق می افته :13:
نقل قول:
اگه باباشاه بمیره من به نشانه اعتراض بقیه سریالو نگا نمیکنم:31:
خود هادی کاظمی هم توی یکی از مصاحبه هاش گفت که هی میمیره هی زنده میشه:دینقل قول:
میگن بابا شاه میمیره توی قسمت 30 هادی کاظمی در نقش یکی دیگه میاد راسته این خبر ؟ :(
مثل همین چند قسمت که هی گیر میکرد یا باید هلش میدادن یا فوتش میکردن:دی
میمیره ولی باز زنده میشه
تو چند سكانس ديگه بازي مي كنه و نقشش عوض مي شه
تا اونجا که من میدونم هادی کاظمی دو نقشه میشه.یعنی هم بابا شاه هم توپولوف.
اما در مورد کیفیت تصویری به نظر من این سریال ارزش هفته ای 10000 تومن هزینه رو نداره.
اگه بابا شاه و بابای اتی نباشن سریال فقط تیکه میندازه.تیکه هایی که اونقدر ها هم طنز نیستن.من اگه میبینم پولی واسش نمیدم. دوستم میخره میبینه میده به من میبینم.
سریال قشنگیه اما اونقدر با کیفیت نیست که بیاد تو رسانه ی خانگی و بخواد اینجوری فروش کنه.
نقل قول:نقل قول:
مطالب منو خوندی باید دوباره بگم ؟؟؟؟؟؟
اون که پول نداره وضعیتش معلومه و نمی بینه بحث من سر این بود که اونکه پول داده اون ادمه
که پول داره اون کسی که میتونه خرج کنه اون که رفته نزدیک ترین فروشگاهی که این مجموعه رو
داره تهیه کرده و پول داده و خریده حرف ما اون بود
برو یکبار دیگه بخون مطالب منو متوجه منظورم میشی
البته این که شما نخونده میای و یکباره یه چیزی رو عنوان میکنی ناشی از همون تعصبات میشه
باید بگذارین کنار و واقعیت رو بپذیرید این سریال یا اون سریال نیست در کل حرف میزینیم ولی فعلا رو
این ریز شدیم
یه مطلب دیگه خدمتون عرض کنم
تو سریال خوش نشین ها یه بحثی بود یه بزرگی اومد و گفت اقا پول ندارید خوب نخرید کسی مجبورتون نکرده
گفتیم بابا این رو دارن پخش میکنند کسی نمی ره بخره ترو خدا بگذاریئ این تعصبات رو کنار
راستی یه مطلب دیگه در مورد سریال
داخل کاخ رو که میبینیم از جلوه های ویژه استفاده کردند و همون جائی داره بازی میشه که پاورچین فیلمبرداری شده بود
ولی نمای بیرونی رو همون کاخ هست البته بنده خدا تهیه کننده و کارگردان بعضی جاها نمی تونن دوربین های نصب شده
رو قسمتهائی از نمای بیرونی کاخ رو بردارند بهمین خاطر بعضی وقتها اگه دقت کنید یه سری دوربین هم میتونید
ببینید که خیلی کوچیک و ریزه این هم یکی از مشکلاتی بوده که این سریال باهاش داشته