شهریه ثابت نفت امسال 380 تومانهنقل قول:
با متغیر حدودا ترمی 600 تا 800 تومان آب میخوره
ترمای آخر بیشتر میشه
Printable View
شهریه ثابت نفت امسال 380 تومانهنقل قول:
با متغیر حدودا ترمی 600 تا 800 تومان آب میخوره
ترمای آخر بیشتر میشه
شهریه ی ثابت رشته ی آی تی و کلیه گرایش های مهندسی نفت در سال 88 383350 تومان
برای همه جا همین قدره؟
بله!همه ی واحد ها شهریه ها یکسان است:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:انقدر صفحات سریع از پس هم میگذرند که سوال ها بی جواب می مونه! : دینقل قول:
ممنون میشم سوال بالا و پایین رو دوستان جواب بدند.
- هنوز مهلت ثبت نام رو تمدید نکردند؟! اصلا تمدید می کنند به نظرتون؟!
:11:
ببین عزیزه من شما یا کارت بسیج فعال از مدرسه داری یا مسجد محلتون یا........ شما باید از اونجایی که کارت گرفتی بری یه تحقیق بکنی ببینی امتیازت چقدره باید از یه مقداری بالاتر باشه بپرسی خودشون می دونن بعد چون تاثیرش خیلی زیاده بچه ها میگن هر جا بخوای قبولی بعدم مهلت ثبت نام خیالت جمع که تمدید میشه :46:نقل قول:
این رفیق من به جای سلام فحش میده پارسال قبول نشد امسال به خاطر آزاد یه بسیجی فعال واسه خودش جور کردنقل قول:
بپرسی خودشون می دونن بعد چون تاثیرش خیلی زیاده بچه ها میگن هر جا بخوای قبولی بعدم مهلت ثبت نام خیالت جمع که تمدید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میگن کشور چرا پیشرفت نمیکنه:41:
ببخشیدا ولی اعصابم بدجوری داغونه اینا رسما ر...دن تو کشور:41:
تازه فهمیدم معنی واقعی اینجا ایرانه یعنی چی:41:
سلام
چه قدر در مورد بسیج بد فکر میکنین ، هیچ وقت همه رو با یک چشم نبینین.
اگر اطلاعاتی در مورد کارنامه دانشگاه آزاد مثل نمره کل ، حد نصاب و .... اطلاعاتی دارین به ما هم بگین. فقط زودتر ثبت نام تا فردا هست.
در مورد ترازهای دفترچه قلم چی هم اطلاعاتی بدین ممنون میشم.
باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینجا که واسه دانشگاهه فقط بعدها خیلی بیشتر از اینم می بینیم !!!!!!!!! ولی خوب چه میشه کرد ایشالله درست میشه:46:در ضمن بچه ها کسی اینجا صنایع رباط کریم زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز اصلا پستمو خوندی میگم رفیقم اصلا بسیج نبود در مورد بسیج واقعی و جانبازان هم به ما هیچ ربطی نداره که دولت سهمیه جداگونه میده اینا که واسه کشور زحمت کشیدن خوب از نظر مالی کمکشون کنه امکانات رفاهیشون ببره بالا دیگه نباید کسی که سطح علمیش پایینه ولی چون یه کاری واسه کشور کرده بره تو بهترین دانشگاه ها ولی اونی که واقعا سطح علمیش بالاست...:41:نقل قول:
چه قدر در مورد بسیج بد فکر میکنین ، هیچ وقت همه رو با یک چشم نبینین.
100% همینجوری تو ورود به دانشگاه یه جوری آب بندیمون میکنن که بعدا تو کشور هم هر اتفاقی افتاد حرفی نزنیم:31:نقل قول:
حالا اینجا که واسه دانشگاهه فقط بعدها خیلی بیشتر از اینم می بینیم !!!!!!!!!
بیخیال تاپیک از بحث اصلیش منحرف شد! کسی میدونه از کرج به قزوین سرویس هست یا نه؟ خودم فکر میکنم باشه ولی میخوام مطمئن شم!!!