این روش رو امتحان نکردی ؟نقل قول:
نقل قول:
این روش رو امتحان نکردی ؟نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار WINDOWS MOBILE DEVICE HANDBOOK نسخه ویندوز 7 رو از اینترنت دانلود کن. منم فکر کنم از سی دی نصب نشد چون لب تاپم ویندوز 7 64 بیتی روشه فکر کنم از اینترنت دانلود کردم دقیق یادم نیست .
نقل قول:
سلام. من 10 صفحه قبل رو نگاه کردم ندیدم شما سوالی مطرح کرده باشی :20: گفتم شاید از دستم در رفتی:21: که میگی پاسختو نمیدم
این حرفی که اون زده مهم نیست فقط خواسته جلوت کم نیاره:13:
درمورد این که بلده یا نه نگران نباش اگه نمایندگی رسمی مایکروتل برده باشی بلد هم نباشه زنگ میزنه تهران میپرسه:46:
نگران نباش یه مدت که گوشیت دستت نباشه قدرشو بیشتر میدونی:31:
نقل قول:
کسی این روش رو امتحان کرده ایا نتیجه گرفته
من هرچی وصل میکنم گوشی رو به کامپیوتر هی یه ثانیه یه ثانیه قطع و وصل میشه به نظر شما مشکل کجاست:41:
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
سعید دستت درد نکنه بابت رم فردا میرم دانلود میکنم ببینم چطوره :20:
راستی ان گوگل مپ چه حالی میده ها :8:
فعلا رامی که بیشتر از همه باهاش حال کردم همین رام اورنج بود
رام اوریجینال
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
منم از سایت ماکروسافت دانلود کردمنقل قول:
اگه میخواهید لینکم بدم .
آقاااااااااا سعييييييييييييييييييييييي ييد
اين DVD چچچچچچييييييي ششششددددددددددد؟؟؟؟؟
داداش بد جوري ما رو گذاشتي تو خماري و رفتيا.....lol
من قبلا آهنگ sms رو تغییر داده بودم ولی الان نمیتونم کاریش بکنم
کسی هست کمک کنه؟
سلامنقل قول:
اگه لطف کنی لینک شو بزاری که خیلی آقااایی
آخه حال serch کردنو ندارم
مرسی
دوستان میتونن محتویات سیدی رو کپی کنن رو هارد فایل های Setup رو روشون راست کلیک کنید Properties رو بزنید از تب Compatibility تیک Run this Program in compility mode رو بزنید و همون گزینه Windows XP SP3 رو انتخاب کنید و به راحتی نصب کنید برنامه هارو.
نقل قول:خیلی مواطب باش چون بعد عوض کردن رام my storage کلا فورمت میشهکد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=645512
حتما بکاپ بگیر
اونایی که از این رام اورنج استفاده کردن
چرا ستینگ خود ویندوز نیست و فقط مال سامسونگ هست؟؟؟