من اخه هر دفه میبینم دوستان مشکل دارن،اصلا زده شدم،خدا داند،میگیریم،جهنم ضرر.ممنون اقا،من رولپتاپ بازی میکنم،تقریبا قوی ست،فقط گرافیکش gf9600 هست.نقل قول:
Printable View
من اخه هر دفه میبینم دوستان مشکل دارن،اصلا زده شدم،خدا داند،میگیریم،جهنم ضرر.ممنون اقا،من رولپتاپ بازی میکنم،تقریبا قوی ست،فقط گرافیکش gf9600 هست.نقل قول:
رو لپتاپ بعید می دونم جواب بده...سیستم های خفن توش موندن...حالا خود دانی!نقل قول:
عجب،پس که اینطور.ما نصب میکنیم تا ببینیم چی میشه،من بیشتر مشکلم سر اینه که این همی دنگو فنگ داره.مرسی اقا از راهنماییت.نقل قول:
سلام دوستان من بعد از نصب چندین ویندوز به این نتیجه رسیدم که بهترین گرافیک این بازی در ویندوز Vista Sp1 64Bit بدست میاد.بدون پچ و با نصب این ویندوز دیگه نیازی به نصب
NET Framework نیست چون روش نصب هست.
و من بازی رو خیلی وقت هست که تمام کردم حدود 75/74 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال داشتم: گاراژی که توبازیه چرا باز نمیشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید کاری بکنم که ازاد بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سر به تاپیک اصلیش بزن جواب رو میگیرینقل قول:
یک سوال داشتم: گاراژی که توبازیه چرا باز نمیشه ؟
اون مال دوست بروسی هست ، که زنگ می زنی ماموریت ماشین میگیری میری می دزدی میاری می اندازی اون تو
با سلام به همگی یکی از چیزهایی که دیده بودم خیلی ها باهاش مشکل دارن استفاده دوباره از سیوهاییه که قبلا ایجاد شده
برای اینکار شما نیاز به نصب Xlive wrapper دارید تا مشکل اجرایی سیوها رو که میگه خرابه و هارد رو بررسی کنید رو برطرف کنه.
سلام من گرافیکم 7300 gs هست آخرین ورزن هم نصب کردم رم هم 2gega هست cpu e4600 هست.
یکم بازی کند اجرا میشه و بعد از چند دقیقه دوربین اینورو ونور میره.:19:
آیا میشه براش کاری کرد که درست اجرا بشه؟؟؟
مشکل از کرکه...کرک پست اول رو بگیر.نقل قول:
این مشکل لرزش تصویر درست شد.نقل قول:
حالا چکار بکنم که هنگ نکنه؟؟؟؟
این دیگه روش کلاسه شده ای نداره! گرافیکت یکم ضعیفه...آپدیت های گرافیک و directx و اینا رو انجام بده ممکنه حل شهنقل قول: