بازی با حالی بود .
Soap is that you?
Printable View
بازی با حالی بود .
Soap is that you?
منم بازیو تموم کردم...این چرا اینهمه کم بود...:41:
فکر میکردم وقتی 4تا dvd شده حداقل باید از شماره ی 4 مراحلش خیلی بیشتر باشه دیدم نه اونطوری نیست...5ساعت کم یا کمی بیشتر بازی تموم شد ...:41:
بنظرتو ن کال آف 7 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که بعد این چند ساعت دیگه میرم جنگ ستارگان بزنم تو رگ که واقعا فوق العادست بعد کا آف (البته تویه سبک اسپیک آپس هستشا نه کال آف...یعنی کنترل اشیا با ذهن و قدرت هایه اینجوری).به همه پیشنهاد میکنم بگیرینش...
مال من 3 دی وی دیه،بازی هم 8 ساعت هستش.نقل قول:
فکر میکردم وقتی 4تا dvd شده حداقل باید از شماره ی 4 مراحلش خیلی بیشتر باشه دیدم نه اونطوری نیست...5ساعت کم یا کمی بیشتر بازی تموم شد ...
من بازیو روی درجه Veteran و پیدا کردن همه Enemy Intel Items روی 4 ساعت 55 دقیقه تموم کرده بودم. ( کند بودم چون داشتم دنبال این لپ تاپ ها می گشتم اونموقع Walkthrough درست حسابی نبود )
بازیو روی Veteren تموم کن تمام 45 تا لپ تاپ هم پیدا کن بازی 100% میشه.نقل قول:
در قسمت کمپین یه سری مااموریت های جانبی هم هست که با کامل کردن اونا بازی 100 درصد میشه!
واسه من رو 58 درصد تموم شد ولی حسش نبود برم کاملش کنم
مسعود جان و havas جان راست کی گید کاملا !!! داستان بازی ضعیف ترین قسمت بازی بود . زنده کردن Price برزیل این یارو Shepard و کشته نشدن Makarov و .... تازه آخرش این بد بخت ها شدند تبهکار بین المللی !! این Soap هم که همش تو طول بازی حرف می زد اصلا یه آخ هم نگفت تو مراحل آخرش.
قسمت بعدی Call of Duty هم هیچ ربطی به این سری Modern Warfare نداره ولی خوب به احتمال زیاد Cold War در بر می گیره که انتظار چیزی مثل vietnam را داشتم.
سلام دوستان گلم
کسی این بازی رو رو 7 اجرا کرده؟
سیستم واسش چی می خواد؟
لینک دانلود دارید؟
ارزش بازی داره؟
من رو سون بازی میکنم،بازی راحت بالا میاد.لینک دانلودش هم در بخش دانلود هست.ارزش بازی کردن که واقعا داره من الان دارم دربه در دنبال اورجینالش میگردم اگه بازی نکنی نصف عمرت در فناست.:27:نقل قول:
دوستان این مرحله برزیل چقدر سخته ( vetern )
تمام سختی هاش به خاطر ساختار اون خونه ها و روند بالا روندشون رو تپست که باعث میشه دشمن ها تو هر سوراخی باشن که بعضی وقت ها واقعا تشخیص این که از کجا داری میخوره بدجوری سخت میشه
خلاصه نابود گشتیم تا اینجا رو رفتم
تو همین مرحله دقیق سر یک chekpoint یک bug خیلی خنده دار ایجاد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با fraps ازش فیلم گرفتم شد 140 مگ :31:
دوباره همه تنظیماتش رو کم کردم شد 40 مگ که باز هم نمیصرفید دوستان دانلودش کنن :31::31:
خلاصه ازش Screen shot گرفتم و Resize کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو به اندازه 10 ثانیه از همین تکه دیوار تو همین وضعیت بالا پایین میره ( کشیده میشه ) تا تموم میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد fps هم که دوستان میگفتن قفله چند تا ss هم گرفتم :
در کل بازیه خوبی بود و امتیازهای بازی از 10 به نظر من :
گرافیک:5
گیم پلی:10
موزیک:8
آقا من فردا میخوام برم بازی رو بگیرم امیدوارم همینطوری که میگید باشه ولی یه مقدار نگرانم نکنه بازی رو کامپیوترم اجرا نشه
آخه گرافیکم 8600GT هست جواب میده؟
من خودم 8600GT دارم و بازی رو به راحتی و بدون مشکل اجرا میکنم ... مشکلی نیست دوست من جواب میده:20:نقل قول:
ACTIVISION اعلام کرد COD:7 سال 2010 خواهد اومد دوست من ...نقل قول: