سلام نقطهنقل قول:
ساعت 2 شب بگير بخواب ،نقطه
امير دمو بفرست ،نقطه
Printable View
سلام نقطهنقل قول:
ساعت 2 شب بگير بخواب ،نقطه
امير دمو بفرست ،نقطه
خب امیر نشوندین!
مثل اینکه حرکت انفجارانه ی داریوش موجش همه جرا داره میگیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
انجمن گرافیک هم صندلی داغ راه افتاده :دی
اونجا ها هم صندلی اش به همین داغیه؟! :دی
(تیکه ننداز پسر! :دی)
نه اونجا گازسوزه ما بنزین میسوزونیم :دی
بهه
پس دارم بنیان گزار نهضت صندلی نشینانه داغ میشم یه جورایی:31:
خوبه خوبه
100 دانه اسپم دانه به دانه
بر روی صندلی ای! یک جا نشسته....
تو فکرم یه قالب شبیهه قالبه اصلیه این سایت در بیارم!
منتها تنها مشکلی که هست اینه که سنگین در میاد:
کد:http://www.rockettheme.com/wordpress
به ه سلام
چه خبرا؟؟!!:دی
میبینم که یه فرجی شده صندلی داغ هم باز شده
آقا منم لازمات دارم بدجورنقل قول:
سایته خوب داشتید بی زحمت بدید! قالب هاش خفنگ باشن که حس و حاله طراحی نیست همچین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری نداره بگرد برادر از هر کدوم از پرمیوم ها خوشت اومد هست تو نت
من اینو برای بیس کارم انتخاب کردم فعلا
منتها 108 مگ با مصیبت دانلودش کردم بعد معلوم نیست چی به چیه:31: رید می اینا هم نداره تا جایی که دیدمکد:http://www.rockettheme.com/wordpress-themes/dominion
حالا که بحث قالب شد یکی هم به من بدین :دی
دارم دنبال یه قالب فروشگاهی شیک میگردم چیزی سراغ ندارین؟
آهان یادم رفت بگم psd شو میخوام. آخه من چار تا div اضافی توی قالب ببینم یا بد اسم کلاس و آیدی انتخاب کرده باشه سکته میکنم. همه چی باید اونطوری که میخوام باشه برا همین تنها راهش psd ـیه :دی
والا یاسر خودت بگردی به نظرم بهتره
اینجا رو یه نگاه بنداز خوب چیزایی داره همشون هم PSD و سورس کامل دارن میتونی هر بلایی خواستی سرش بیاری
در کل اینا صرف نظر از تقسیم بندی گرافیکشون که مایه داری Png با حجم زیاد رو میزارن تو قالاب برنامه نویسی هاشون اکثرا استاندارده
ولی حس و حال داری خوب بنویس خودتم:31:
من که هی فولدره این قالبه که گرفتم رو باز میکنم میترسم میندمش:27: