خوب طبیعی هست که نمی شه از همه اطلاعات بکآپ گرفت،نیازی هم نیست! چون اطلاعات حیاتی که نیست! معمولا فیلم و یا موسیقی هست که حجم می گیره! که اینها هم همه قابل برگشتند! ولی از اطلاعات مهم (مثلا در فروم اوبونتو یکی گفته بود عکس ها و فیلم های ۱سالگی بچه ام همش پاک شد!!) همیشه حتی اگه ۲۰ تا دی وی دی هم بشه باید بکآپ داشت! (هارد هست دیگه اصلا یکوقت برق نوسان کرد! یک شوکی وارد شد و ...)نقل قول:
--
در مرحله ی پارتیشن شما ابتدا از ۳ گزینه ای که میپرسه چگونه هارد رو استفاده کنم گزینه ی manual رو انتخاب کنید و سپس در صفحه ای که باز شده پارتیشن رووت / و swap رو انتخاب کنید، اگر تازه کارید (که فکر کنم هستید)بهتره قبلا در ویندوز با هر ابزاری که راحتید مانند partition magic و غیره دو تا پارتیشن بسازید (فرمتشون مهم نیست بعدا در لینوکس خودش فرمت می کنه) یکی از پارتیشن ها اصلی هست / یا رووت که هر چه بیشتر بهتر!من الآن ۱۴ گیگ بهش دادم!اون یکی swap هست که اگر رمتون بالا هست اصلا نیازی بهش نیست (مگر اینکه از نرم افزارهای مدیریت بانکهای اطلاعاتی و ... استفاده کنید)ولی اگر رم شما زیر ۱گیگ هست پیشنهاد می کنم ۱ گیگ هم swap بسازید.
در نصاب اوبونتو در اون مرحله اون دو پارتیشن رو انتخاب کنید و یکی را به عنوان / و دیگری رو swap معرفی کنید و به مراحل بعدی برید.
جستجو در این تاپیک هم فراموش نکنید که قبلا بسیار کامل توضیح داده شده.