یه سوال:دی
ipod touch بهتره یا zune hd؟؟
یا اینکه اصلا سلیقه ای هست؟
راستی زون hd تو ایران هست؟
Printable View
یه سوال:دی
ipod touch بهتره یا zune hd؟؟
یا اینکه اصلا سلیقه ای هست؟
راستی زون hd تو ایران هست؟
من ندیدم اونم چیز جالبی هست ولی از نظر امکانات و برنامه ها و بازی ها و مرورگر قوی ای تاچ خیلی سرتر هست !
بستگی به خودت داره ولی من خیلی دوسش دارم !
جیل بریک بیشتر از حالت عادی از منابع سیستم استفاده می کنه.. ضمناً app های مختلف میتونن پردازش موازی ایجاد کنن و از باتری بیشتر استفاده بشه .. اینا به ذهن می رسه .. بهرحال خوبه که حداقل تا الان مشکل حل شده..نقل قول:
تاچ برای فعالیت های بیسیم و app ها بهتره و قطعاً محبوبتر .. zune بعضاً بخاطر قابلیت هایی داره ازت پول می گیره که توی ایران کاربرد چندانی ندارن..نقل قول:
اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو که مقایسه zune و تاچ هستش رو چک کن.
دیده نشده ... همه خانواده zune همین وضعیت رو داشته اند... یعنی یه دونه طرف میاورده پشت ویترین میذاشته.. تا خبرش بپیچه اون یه دونه به ابدیت پیوسته!! ..
آره ipod touch یه چیز دیگس.
حالا من موندم psp بفروشم اینو بخرم یا اینکه صبر کنم شاید ارزون بشه:31:
سلام بچه ها اینم یه خبر توپ...:5:
نسخه 2 و کرک شده iBlueNova به صورت فایل deb
اینم آدرس سایت...
خودمم امتحان کردم رو آیپاد کار کرد ... هم دریافت هم ارسالکد:http://www.persian-forums.com/f16/ibluenova-2-0-full-version-75859/
سلام خسته نباشید من یه ipod 2 g دارم که 3.1.2 هست و وقتی خاموش میشه باید با blackra بالا بیاد حلا من یک بار ری استارتش کردم و دیگه بالا نیومد هرچی برنامه blackra رو اجرا کردم نشود خواستم ری استورش کنم که وستش error میداد فکر کردم شاید درست dfu نشده که چند بار این کارو کردم و ipodam به حالت recovery رفت بازم باهاش ور رفتم که دی گه فقط صدای وصل شدن مپل صدای دیلیدیلی میاد یعنی درست وصل نیست میاد وقتی کابلو میکنم تازه صدای وصل میاد یعنی دیلیم و بس هیچ کاریم نتونستم بکنم داره اشکم در میاد توروخدا کمکم کنید ipodm به خداpsp بهتر بود 4 سال داشتم فقط یه lcd شکست و راهت copy خور میشود:sad::sad::sad::42:
من متوجه این قسمت "دیلیم"(!) نشدم.. یعنی اتصال به usb مشکل داره؟ .. PC ات اینو می شناسه یا نه؟نقل قول:
تاچ که دیگه خیلی پایین تر از این قیمت فعلی اش نمیاد و ثبات داره .. اگه به من بگن "اگه یه ماه وایسی 5-6 تومن ارزون میشه" من میگم "نخواستم -- 5-6 تومن بالا میدم در عوض یه ماه بیشتر استفاده می کن از اینور!" ..نقل قول:
من بیشتر نظرم اینه که شما اولاً مطمئن بشی که تاچ میتونه جای psp ات رو پر کنه .. یعنی دیگه بهردلیلی میخوای از psp ات بطور قطعی دل بکنی.. دیگه خبری از بازیهای گرافیک بالا نیست ها ..
قیمتش کردم گفتن 70-160!!نقل قول:
من بیشتر نظرم اینه که شما اولاً مطمئن بشی که تاچ میتونه جای psp ات رو پر کنه .. یعنی دیگه بهردلیلی میخوای از psp ات بطور قطعی دل بکنی.. دیگه خبری از بازیهای گرافیک بالا نیست ها ..
نمیصرفه.
حالا یه سوال:
این جیلبریک(درسته؟) فقط برا اجرا بازیا هست یا چیزای دیگه هم هست؟
موقع خرید ورژنش باس چند باشه؟؟
این برنامه هه به چه دردی میخوره؟ برای اینکه بلوتوثه ایپاد فعال بشه هستش یا چیزه دیگه اییه؟نقل قول:
من به 3.1.3 کاستوم آپ کردم بدون مشکل
ولی نمیدونم چرا گوشی رو آرم SN0wbreaz گیر میکنه و بالا نمیاد