پس كي ميخوا بخريش مكوان رو ميگم؟؟؟؟
Printable View
پس كي ميخوا بخريش مكوان رو ميگم؟؟؟؟
خب هنوز اصل پول که جور نشده که....
سلام.
این بریدن سقف کامارو هم از آن کارهاست!!!طرف اصلا توی باق نبوده که جریان چیست؟؟
چند روز پیش آقایی بسیار محترم به فروشگاه آمد و برای خرید قطعه ای سوال کرد..سر صحبت باز شد و از ماشین امریکایی حرف زدیم..یه آمریکایی باز حقیقی بود!! توی آمریکا بوده و تحصیل کرده و آنجا در مسابقات خودروهای اصیل و کلاسیک 30 سال پیش شرکت میکرده..میگفت هر ماشینی که غیر فابریک و دستکاری شده بود امتیاز نمی آورد..حالا بگو 1 میلیون دلار هم خرج کرده باشد..در حالی که به یک ایمپالا 71 که کاملا با اصالت باقی مانده بود نشان بهترین خودرو نمایشگاه را دادند...
اگر ماشینی برای بازسازی است چه بهتر که مثل روز اول ساخته شود و نه اینکه اره بندازیم روی ستونها و....
شاید دیده باشید اما جالب بود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه نگاه کنید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به کلاسیکمن های عزیز؛دوشبه تا 4 صبح میشینم با صفخه های این فروم حال میکنم:11:،من تا به حال هیچ ماشینی نداشتم؛تنها فعالیتم هم طراحیه چراغ جلو برا مرسدس بنز بوده(که منجر به ممنوع خروج شدنم شد!)
بعد از کنکور میخوام یه امریکایی بخرم چون دیوونشم.اگه شما کمکم کنید یه سری ماشین انتخاب کنم بعدش بسپارم که تمیزشو برام پیدا کنن
-سرعت برام مهم نیست چون بار اولمه
-راحت باشه برا مسافرت
-مصرفش درخور اون باشه
-کم زحمت وکم دردسر باشه ومطمئن
قیمت هم هنوز نمیدونم ولی دوروبر 5.500 خوبه،نظرتون در مورد این مدلا چیه:
شورلت کنتينانتال -مونت کارلو -کاپريس-بيوک بي3 -فورد لتيکولن کونتينتال تيپ6-کاديلاک سو يل-الدزمبيل
تو تهران میتونم با این شرایط پیدا کنم؟
مرسی:11:
سلام
به دوست آمریکایی باز جدید جناب بهاری خیر مقدم میگویم.
جریان ممنوع الخروج شدن شما بخاطر چراغ بنز ماجرای جالبی باید باشد!!!!من که خیلی مایلم آنرا بشنوم البته اگر اشکالی ندارد..
در مورد مدلهای مورد نظر هم کم کم برای شما توضیح داده خواهد شد..همه دوستانی که اینجا هستند اطلاعات خوبی دارند و البته کمک و همفکری لازم را از طرف همه ما خواهید داشت..
با عرض سلام و خوش آمد گویی به شما دوست عزیز....نقل قول:
به نظر من بهترین ماشین برای شما اول بیوک b3 و بعد کاپریس است
چون این دوتا قطعاتش فراوانه چه فنی و چه تزئینی....
من جای شما بودم یه کاپریس 79-80 به بالا میخریدم....زیبا---سوار عالی----قطعات فراوان----امکانات فوقولاده----ایمن و....
البته بیوک قطعاتش ارزانتر از کاپریسه....
بازم سوالی بود من و دوستان در خدمتیم....:11:
[QUOTE=camaro lt;4547104]سلامنقل قول:
باسلام دوباره به کلاسیکمن ها،ممنون از راهنمایی و لطفتون
شهریور87 بود که طی یه اتفاق فکر طراحیه چراغ اتومبیل به فکرم رسید
تا بتونم از نظر مالی خود کفا بشم.طرح اولیه این بود که بدون هیچ اصول علمی بلکه عملی با
4 تکه عدسی ساده متوجه شدم که میتوان با تغییردادن زاویه و فاصله عدسیها شعاع وبرد نور
را افزایش داد ولی ان نور بسیار آزار دهنده و پر مصرف بود.پس از چندی مکالمه و کمک
گرفتن از اساتید فیزیک تعداد عدسی ها به 6 و نوع منبع نوربه LED تبدیل شد ولی به دلیل
مناسب نبودن عدسیها(ضریب عبور پایین)و برای اینکه این طرح حداقل مجوز ورود به جشنواره
های طراحی جهان را داشته باشد میبایست از 3.5 قیراط الماس تراش داده شده بصورت
عدسی بهره میبردم.از آنجاییکه پدرم محال بود چنین هزینه ای را متقبل شود از او خواستم
هزینه ی نوع پایین تر(تقریبآ مصنوعی) را که حدود 600هزارتومنی بیشتر نبود راپرداخت کند
که از آنجا فهمیدم ایشان فقط حرف میزنند(پدرم ازنظرمالی تآمین بود) ،وطرح از نظر عملی
معلق بود ولی توانستم متوجه شوم که وجود یون طلا (+Au) در محفظه ی لامپ آزار وآسیب
رساندن به چشم انسان(راننده های روبرو) حتی از فاصله 10 سانتیمتری ،را از میان
برمیداردالبته با ثابت ماندن برد 7 کیلومتری نور.ولی به دلیل پر هزینه بودن،این طرح درایران پذیرفته
نشد تازمانیکه متوجه جشنواره طراحی کمپانی مرسدس بنز که چندسال یکباربرگزار
میشود،شدم که آنها پس از تآیید کردن طرح نطری(Theory grade) اقدام به ساخت آن با هزینه
خودشان میکنند.این طرح وارد مرحله نهایی شدو در رتبه بندی نظری یا تئوری رتبه اول ودر مرحله عملی چهارم
شد.زمانی که از آلمان دررشته مکانیک بورسیه ام آمد یک نهاد متعلق به ناسا یک حساب
مستر کارد برایم افتتاح کرد که در هر فصل مبلغ 50هزار دلار به آن واریزمیشد ولی اگر تا 2 سال
مهلتی که برای استخدام من داده بود در انجا حاضر نمیشدم امتیاز این حساب سلب میشد
یعنی تا دی ماه 89 و همچنین بنز نیز تخفیف 40 درصدی را سلب مینمود.من ماجرا را جدی
نگرفته بودم که مهر ماه امسال متوجه شدم که به مدت 3 سال ممنوع الخروج شده ام!
خودم هم نمیدونستم چرا؟ تا موقعی که گفتن به دلیل همکاری با نهادهای مخالف جمهوری اسلامی ایران.....
اگه کسی اشتراک کانال تلویزیونی 'Auto Mobile TM' رو داشته باشه میتونه تصویر و مصاحبه ی من رو تا آخرهفته ی اول ژانویه ببینه که البته قرار بود بجای عکس، خودم اونجاباشم .هرکی مایله بگه تصویر ومپ طرح رو میل کنم تا نظرشو بدونم.
از اینکه مطالب طولانی،شخصی و بی ربط گذاشتم متآسفم:11:
باسلام دوباره به کلاسیکمن ها،ممنون از راهنمایی و لطفتوننقل قول:
شهریور87 بود که طی یه اتفاق فکر طراحیه چراغ اتومبیل به فکرم رسید
تا بتونم از نظر مالی خود کفا بشم.طرح اولیه این بود که بدون هیچ اصول علمی بلکه عملی با
4 تکه عدسی ساده متوجه شدم که میتوان با تغییردادن زاویه و فاصله عدسیها شعاع وبرد نور
را افزایش داد ولی ان نور بسیار آزار دهنده و پر مصرف بود.پس از چندی مکالمه و کمک
گرفتن از اساتید فیزیک تعداد عدسی ها به 6 و نوع منبع نوربه LED تبدیل شد ولی به دلیل
مناسب نبودن عدسیها(ضریب عبور پایین)و برای اینکه این طرح حداقل مجوز ورود به جشنواره
های طراحی جهان را داشته باشد میبایست از 3.5 قیراط الماس تراش داده شده بصورت
عدسی بهره میبردم.از آنجاییکه پدرم محال بود چنین هزینه ای را متقبل شود از او خواستم
هزینه ی نوع پایین تر(تقریبآ مصنوعی) را که حدود 600هزارتومنی بیشتر نبود راپرداخت کند
که از آنجا فهمیدم ایشان فقط حرف میزنند(پدرم ازنظرمالی تآمین بود) ،وطرح از نظر عملی
معلق بود ولی توانستم متوجه شوم که وجود یون طلا (+Au) در محفظه ی لامپ آزار وآسیب
رساندن به چشم انسان(راننده های روبرو) حتی از فاصله 10 سانتیمتری ،را از میان
برمیداردالبته با ثابت ماندن برد 7 کیلومتری نور.ولی به دلیل پر هزینه بودن،این طرح درایران پذیرفته
نشد تازمانیکه متوجه جشنواره طراحی کمپانی مرسدس بنز که چندسال یکباربرگزار
میشود،شدم که آنها پس از تآیید کردن طرح نطری(Theory grade) اقدام به ساخت آن با هزینه
خودشان میکنند.این طرح وارد مرحله نهایی شدو در رتبه بندی نظری یا تئوری رتبه اول ودر مرحله عملی چهارم
شد.زمانی که از آلمان دررشته مکانیک بورسیه ام آمد یک نهاد متعلق به ناسا یک حساب
مستر کارد برایم افتتاح کرد که در هر فصل مبلغ 50هزار دلار به آن واریزمیشد ولی اگر تا 2 سال
مهلتی که برای استخدام من داده بود در انجا حاضر نمیشدم امتیاز این حساب سلب میشد
یعنی تا دی ماه 89 و همچنین بنز نیز تخفیف 40 درصدی را سلب مینمود.من ماجرا را جدی
نگرفته بودم که مهر ماه امسال متوجه شدم که به مدت 3 سال ممنوع الخروج شده ام!
خودم هم نمیدونستم چرا؟ تا موقعی که گفتن به دلیل همکاری با نهادهای مخالف جمهوری اسلامی ایران.....
اگه کسی اشتراک کانال تلویزیونی 'Auto Mobile TM' رو داشته باشه میتونه تصویر و مصاحبه ی من رو تا آخرهفته ی اول ژانویه ببینه که البته قرار بود بجای عکس، خودم اونجاباشم .هرکی مایله بگه تصویر ومپ طرح رو میل کنم تا نظرشو بدونم.
از اینکه مطلب طولانی و بی ربط گذاشتم متآسفم:11: