آقا ما هم g900 خریدیم ، حرف نداره ! فقط هکی چیزی هست که بشه نور صفحه کلید رو خاموش کرد ، باتریش دو روز یه بار تموم میشه آخه ، ضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود ،اگه نداره بگید دیگه نگردم ، مخلص هر کی g900 داره :)
Printable View
آقا ما هم g900 خریدیم ، حرف نداره ! فقط هکی چیزی هست که بشه نور صفحه کلید رو خاموش کرد ، باتریش دو روز یه بار تموم میشه آخه ، ضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود ،اگه نداره بگید دیگه نگردم ، مخلص هر کی g900 داره :)
:46:مبارکه!نقل قول:
من که با نور صفحه کلیدش حال میکنم چون N79 رو سوسک میکنه!!:27:
ساعت بی ساعت.
( البته GdesK clock داره که از نظر من اگه نباشه بهتره><
برنامه iPhone Lock رو نصب کن و از ساعتش لذت ببرنقل قول:
ضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود
ما بیشترنقل قول:
ضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود ،اگه نداره بگید دیگه نگردم ، مخلص هر کی g900 داره
معلوم میشه خوب دل و رودش رو نگشتی:دی
تو تنظیمات سه حالت برای استند بای وجود داره:
1- پیش فرض : یعنی اینکه الان رو همه جی 900 ها هست ------------> ساعت نداره
2 - تجارت : یعنی مثل استند بای گوشی پی1 ---------------> ساعت نداره
3 - هیچکدام : یعنی مثل گوشی های جاوای سونی اریکسون مثل K800--------------> ساعت دیجیتالی بزرگ داره
البته فکر کنم ایشون یه چیز شبیه به ساعت عقربه ای نوکیا میخواد.نقل قول:
وگرنه پیدا کردن ساعت دیجیتالی بزرگ که کاری نداره!!!( نیاز به رفتن تو دل و روده نیست:20:)
درسته ساعت دیجیتال بزرگ رو هم دیدم ولی صفحه که خاموش میشه اونم میپره!نقل قول:
راستی یه جا یه پک 68 مگی دیدم که g900 رو تبدیل به windows mobile 6 میکنه ، نصب کنم خوبه؟ یا اونم ساعت نداره :31:
گوشی من g700 ورژن R6J825 آیا نیاز به آپدیت دارد؟
در صورت آپدیت گوشی چه تغیراتتی میکند و چه مشکلاتی بر طرف میشود؟
من وقتی یک فایل بلوتوث میگیرم فایل را در inbox نشان نمیدهد و حتما باید گوشی را خاموش و روشن کنم .آیا راهی برای این مشکل میدانید؟
:46:آپدیت اکثر اوقات خوبه:46:نقل قول:
شما باید به گوشی مهلت بدی تا فایل دریافتی رو Save کنه.
یک راست که نمیره تو Inbox .:5:
میتونی از X-plore هم استفاده کنی.
میشه آدرسش رو به ما هم بدی؟نقل قول:
راستی یه جا یه پک 68 مگی دیدم که g900 رو تبدیل به windows mobile 6 میکنه
بله قربان ، خدمت شما ، فقط ظاهرا از این جی دسک می دسک هاست! من سر در نمی آرم ببین موضوع چیه؟همینجا هم یه تاپیک کامل دربارشون داریم ، مخلصیم :20:
کد:www.getupload.org/file/4118/WMSIX-rar.html