سلامنقل قول:
این گزینه چت تو مسنجره 10 نیست
کمک کنید ممنون میشم
Printable View
سلامنقل قول:
این گزینه چت تو مسنجره 10 نیست
کمک کنید ممنون میشم
توي 10 نيست؟نقل قول:
من كه ورژن 10 رو نصب كردم و داره، شايد مال شما فايل پرتابلش هست؟؟ :27:
ميخواي برو از مسير زير دانلودش كن!!
به جاي اون خطها p30-download رو بدون خط فاصله وسطش بذار.کد:http://www.-----------.com/archives/internet/messenger/download__yahoo_messenger_10001102_final/
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
از منوي messenger گزينه ي preference رو انتخاب كن، بعد از منوي سمت چپ Archive رو انتخاب كن، بعد گزينه ي اول رو انتخاب كن، از دكمه ي View archive هم مستقيما به همون قسمتي كه توي پست قبل بهت گفتم ميتوني بري./نقل قول:
موفق باشيد.
مال منم گاهي اين ارور رو ميده، اما واسه دفعه سوم كه امتحان ميكنم درست ميشه. اين مال زمانايي هست كه ترافيك شبكه ي ياهو زياد هست و نميتونه آني همون لحظه كانكت شه.نقل قول:
موفق باشيد.
الان که واسه من کلآ اینجوری شدهنقل قول:
مال منم گاهي اين ارور رو ميده، اما واسه دفعه سوم كه امتحان ميكنم درست ميشه. اين مال زمانايي هست كه ترافيك شبكه ي ياهو زياد هست و نميتونه آني همون لحظه كانكت شه.
موفق باشيد.
اصلآ دیگه وصل نمیشه
تنظيمات كانكشن اينترنت واسه ياهو مسنجر رو چك كردي؟كه چطوري وصل بشه و ايناش منظورمه؟!نقل قول:
جايي كه ميري توي preference رو ميگم.
چه تنظیماتی؟نقل قول:
نظيمات كانكشن اينترنت واسه ياهو مسنجر رو چك كردي؟كه چطوري وصل بشه و ايناش منظورمه؟!
جايي كه ميري توي preference رو ميگم.
الان که تو Preference تو دایره Connecet Directly to internet ... پر شده و Internet Connection هم همون Dial-up هستش.
چند بار هم گذاشتم رو Http proxy هیچ تغییری نکرد چون ------ هم نداشتم فیلداشو خالی گذاشتم
حالا نمیدونم ایراد از چی میتونه باشه
راستی اون سری هم گفتم اسمایلی بزرگ یاهو رو هم ندارم رو صفحه حتی چند بار remove کردم و دوباره نصبش کردم ولی بازم همون آشه و همون کاسه:41:
اها اون و هم نداري؟ پس شايد از ورژن ياهوت هست، يه ويرژن ديگه نصب كن، اگه مشكلت باز هم بود مجبوري ويندوز عوض كني، چون به احتمال زياد توي رجيستري ويندوزت دستكاري شده و با نصب و حذف برنامه تاثيري نداره.نقل قول:
سلام
وقتی ورژن 9 یا 10 رو اجرا میکنم حدود 10 تا 15 ثانیه طول میکشه که برنامه مسنجر باز بشه اما در ورژن 8 به محض اجرا باز میشد
رو چند تا از سیستمهای کافی نت امتحان کردم رو همشون اینطوریه
از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست و چجوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون
چند ثانيه اي توي ديركرد ورژن هاي جديدش طبيعي هست دوست عزيز.نقل قول:
نقل قول:
ورژن های 9 و 10 رو بر مبنای ویندوز ویستا و 7 طراحی کردن و اگه دقت کرده باشی روی این دو میندوز خیلی خوب و بدون مشکل اجرا میشند
برای ویندوز xp بهترین ورژن هنوز سری 8 نسخه فول هست
سلام من می خوام nickname برای یاهو بسازم ولی بلد نیستم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید