دوست عزيز هزينه هاي صبانت مختلف هستنقل قول:
مثلا براي 128 سه ماه 9 گيگ 39200 تومان و براي 10 گيگ 46100تومان مي باشد سرعت صيح بين 9 تا 20 شب به شانس شما مانده است
Printable View
دوست عزيز هزينه هاي صبانت مختلف هستنقل قول:
مثلا براي 128 سه ماه 9 گيگ 39200 تومان و براي 10 گيگ 46100تومان مي باشد سرعت صيح بين 9 تا 20 شب به شانس شما مانده است
بله درسته چون مشتري هاي كه ماهي مي خريدن را دارند جمع مي كنند نمي دانم كار خوبي هست يا نهنقل قول:
نقل قول:خوب دوستان شركتهاي ديگري هستند كه نامحدود يا محدودهاي قابل خريد ارائه مي كنند امكان دارد شما دانلود با ظرفيت مثلا 10 گيگ مي خواهيد خوب چون توي 128 نيست رفتيد نامحدود خريداري كرديد كنترل كنيد تا بتوانيد از گزينه هاي بهتر استفاده كنيدنقل قول:
بله درسته از زماني كه لايزر و پارس به مشتري ها ارائه دادند همارا هم كارايي دارد مي كند خود صبانت هم مي دهدنقل قول:
نقل قول:
چشم استاد صدرصد
نقل قول:
با شبانه پارس هم حدودا اين مقدار دانلود مي كند از 2 تا 6 شب ميباشد
دفتر نمايندگي پارس هزينه كمتر مي گيرد من خود داشتم از يكي شركتها به پارس مي رفتم كمتر گرفت فكر كنم اول كار هستند به خاطر آننقل قول:
شركت پارس در تمام مركزي كه دارد سرويس 1 مگ را مي دهد خود صبا هم همين طور هستنقل قول:
ببخشيد منظور از شركت ارس نماينده جديد لايزر هست اگر مي توانند 128 خوب بدن 2 مگ نخواستيمنقل قول:
دوست عزيز بين صبانت - همارا و پارس يكي را انتخاب كن چون من اين سه تا را استفاده كردم البته بقيه را هم استفاده كردم ولي الان در چند جاي مختلف دارم از اين سه تا استفاده مي كنم از سه تا راضي هستم صبانت شبها خوب هست پارس كلان قطعي ندارد و سرعت و دانلود خوب هست همارا هم مي تواند با اين دوتا رقابت كندنقل قول:
دوست عزيز فكر مي كنم مشتري از بركات خدا هست در ضمن برو از شركت ديگري بخر مي تواني از سرويسهاي ويژه پارس استفاده كني كه سرعتش خوب است دانلود هم بد نيستنقل قول:
ببخشيد مي توانم بپرسم توي همارا بصورت اتوماتيك رايگان مي شود يا مانند صبانت يوزر ديگري دارد و چنانكه فرموديد درسته شركتها مي گويند سرعتها درست شده است ولي خيلي ها مشكلات جالبي دارند مثلا Skyp باز نمي كندنقل قول:
اگه لطف كنيد يه سايتي چيزي كه اين قيمتا و محدوديتها رو كامل نوشته بزاريد همچنين براي شركت پارس كه گفتيدنقل قول:
نقل قول:از منوی بازشو می تونید قیمتها رو ببنیدکد:http://sales.ngsnet.ir/esale.aspx?realmid=6