برای منم ابان ماه رو زده + قید نکردن کارشناس. فعلا همین شماره دانشجویی رو بده تا بدبخت نشدیم. راستی اگر شماره دانشجویی رو قبل از 31 ام بهمون ندند بعدش چی میشه؟ :31:
Printable View
برای منم ابان ماه رو زده + قید نکردن کارشناس. فعلا همین شماره دانشجویی رو بده تا بدبخت نشدیم. راستی اگر شماره دانشجویی رو قبل از 31 ام بهمون ندند بعدش چی میشه؟ :31:
تهران که اینترنتیه...شهر های دیگه خبر ندارمنقل قول:
دانشگاه عصرها هم ثبتنام میکنه؟
آقا همون موقع که ثبت نام می کردیم اینو بهمون می گفت؟ من رفتم کافی نت ثبت نام کردم نمی دونم...واسه همه آبانه دیگه؟نقل قول:
راستی برای شما تاریخ مراجعه حضوری رو کی زدند؟ برای من آبان ماه
بهت شماره پیگیریتو نداد؟نقل قول:
من رفتم کافی نت ثبت نام کردم
:18:چیزی نداد...فقط گفت ایملتو چک کن شماره دانشجویی رو برات می فرستننقل قول:
بهت شماره پیگیریتو نداد؟
آقایون من تا تیرماه پیش دانشگاهی بودم..بعدش از اونجا فارغ التحصیل شدم..الان برای اسکن مدرک نظام وظیفه کوفتی اینا باید چیکار کنم؟ باید برم مدرسه گواهی بگیرم باز؟ یا برم دنبال دفترچه اعزام و برگ سبز ؟
خواهشا کمک کنید ! :41:
منم دقيقا مشكل princeofpersia_7 كسي هست كمك كنه من كه يه فايل عكس (كه توش نوشتم كه امسال تازه پيش گرفتم) درست كردم و آپلود كردم (خدا به دادم برسه) البته اون موقع كه ثبتنام شروع نشده بود رفتم دانشگاه اونجا در ايمن مورد گفت كه گفتم من تازه پيش رو امسال تير تموم كردم گفت پس نميخواد
راستي بعد از تموم شدن ثبتنام تو صفحه آخر مدرك 9 نوشته بايد مدرك نظام وظيفه بيارين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي هست بدونه؟
plz help
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برونقل قول:
چیزی نداد...فقط گفت ایملتو چک کن شماره دانشجویی رو برات می فرستن
قسمت ورود به سیستمکد:http://reg.tpnu.ac.ir
فراموشی شماره پیگیری رو بزن
شماره ملیتو بده میفرسته به ایمیلت
بعد باهاش وارد شو.
در مورد این نظام وظیفه رفتم از دانشگاه حضوری پرسیدم گفت شما مدرک پیش دانشگاهیت رو تو بخش نظام وظیفه بارگزاری کن تا برات معافیت تحصیلی صادر کنیم.
(چنانچه قبلا در سيستم ثبت نام نموده اید و کد پیگیری دریافت كرده اید لطفا پست الکترونیکی خودرا چک كنيد. توصیه می شود اسپم باکس و بالک ایمیل خود را نیز چک كني)---->ایمیلمو چک کردم اما چیزی نبود که نبود...باید منتظر بمونم؟نقل قول:
قسمت ورود به سیستم
فراموشی شماره پیگیری رو بزن
شماره ملیتو بده میفرسته به ایمیلت
بعد باهاش وارد شو.
میاد صبر داشته باش:دی
آقا من 1.5 ساعته گوشی دستمه یه بند نظام وظیفه و پیام نورو میگیرم موفق نشدم!