خوب اینطور که من از کامنت کسایی که دانلود کردن فهمیدم ، مشکلات چند وجه داشت :
1- اشتباه در کرک کردن :
کرک رو تو پوشه ای که گفته بود، رپلیس کردید ؟ چون بعضی ها فقط patch رو زدند و patch هم تو روت از پیش تعیین شده کپی کرده و حتما باید فایل dll جایگزین بشه.
2- سوء تفاهم :
بعضی ها نوشته اند : display پنل ها کار نمی کنه! بعضی سوئیچ ها کار نمی کنه در نتیجه کرک نشده. فقط شما از منوی add on در بالای صفحه باید بفهمید که کرک شده یا نه (اگر گزینه اکتیو رو نداشت، یعنی کرک بدرستی انجام شده) و اون مشکلات سوئیچ ها بخاطر رئالیتی این هواپیماست. که حتما باید هواپیما به GP Unit متصل بشه، تا APU سوخت لازم رو داشته باشه (در نتیجه برق کافی برای دیسپلی و لایت ها ایجاد میشه) و باید Oil Low pressure برای استارت APU نداشته باشید و.....
3- اشکلات نسخ ویندوز :
بعضی از نسخه های ایکس پی، مخصوصا Sp3 زیاد با FSX سازگار نیستند، حتی روی بعضی Acceleration نصب نمیشه. بعضی کارتهای گرافیکی، روی 64 بیت، خوب این شبیه ساز رو ساپورت نمی کنند. اما vista و7 این مشکلات رو ندارند.
یکی از این سه مشکل احتمالا وجود داره، که اگر شما مورد سوم هستید، توصیه من اینه که حتما 7 هایی که نیاز به update نداره و به اصطلاح کرک شده رو بگیرید. این ویندوز با بازی ها و نرم افزارها خیلی خوب سازگاره و به نظر من شبیه ساز خیلی عالی تو این ویندوز کار می کنه.