نقل قول:
یکی دیگه هم اومد تا نظر ماروداشته باشه...دستت درد نکنه...
خواهش میکنم.:10:اکثر نویسنده ها به یکی از شخصیتهای بد داستانشون خیلی علاقه دارن که اوروچیمارو هم احتمالا برای کیشیموتو همچین حالتی داره:21:
نقل قول:
وقتی ناروتو رو اونقدر غول کردن ساسکه رو باید به پاش برسونن دیگه!!!
درسته.وای که دارم برای روبرو شدن این 2 تا لحضه شماری میکنم.:8:
نقل قول:
چه اسمی گذاشتم من روی این شخصیت کابوتوچیمارو !!!!!!
آره واقعا.من که خیلی خیلی حال کردم با این اسمی که گذاشتین.همچیش ردیفه.:46::11::10:
نقل قول:
درسته اولی که نامزد سوناده بود که من هنوز فکر می کنم پدر هوکاگه چهارم باشه و پدر بزرگ ناروتو ......دلایل رو دارم جمع می کنم وقتی آماده شد می زارم ..........
خوب یعنی خود سوناده نمیدونه که هوکاگه چهارم پسرشه؟؟؟آخه کدوم مادری هست که بچه خودشو نشناسه؟؟؟:41:
یا اینکه منظورتون اینه که نامزد سوناده یه زن دیگه داشته؟؟:31:
من که هر جور فکر میکنم در این مورد به نتیجه ای نمیرسم.:13:
نقل قول:
ساسوکه که رینگان نداره ..فقط شارینگان داره ........وقتی چشمی از خاندان اوچیها رو به هم پیوند می زنن مانگیکو شارینگانشون عوض نمیشه فقط دیگه باعث کور شدن چشم نمیشه ............در واقع براشون یه مانگیکو شارینگان نا محدود درست می کنه.............................دلیلی هم که ایتاچی برادرش رو زنده گذاشت ( دلیلی که توی اول انیمه گفته شد نه اونی که ما حدس می زنیم یا داریم سر درمیاریم ) این بود که ساسوکه قوی بشه و بعد ایتاچی اونو بکشه و مانگیکوشو نامحدود کنه .....ولی خوب به دلایلی نشد ( همه می دونن چرا دیگه ) .......
اینارو که میدونم.آخه میدونین ناگاتو که 2 تا چشم ریننگان داشت.یکیش که الان مال توبی هست.پس اون یکی دیگش چی شده؟؟:13:
این که توبی 3 چشمی شده باشه که فکر نکنم چون کیشیموتو تا حالا چیز غیر عادی تو داستانش نداشته.
پس یا اون یکیشو اصلا بر نداشته یا اینکه یه جایی قایمش کرده واسه روز مبادا و یه احتمال خیلی خیلی کمشم اینه که ممکنه داده باشدش به ساسوکه.:5:احتمالش خیلی کمه ولی ممکنه به یه دلیلی که ما نمیدونیم این کارو کرده باشه.:8:
نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه................البته تا جایی که تجربه نشون داده در یه ماه حداکثر 4 تا مانگا میدن بیرون......وحالا حالا ها این مانگا ها ادامه دارن و به پایاین خط نزدیک نشدیم .....فقط کافیه برای افراد اصلی این داستان یه مبارزه کوچولو در نظر بگیری تا بفهمی که هنوز یه 3 سالی داریم مانگا بخونیم...............انیمه که دیگه جای خود داره.........فقط امید وارم پایانش دلچسب باشه و هندی بازی نشه............
اگر هم شد ناروتو با هیناتا ازدواج کنه...
آخه بعضی موقع ها 2 هفته پشت سر هم شده که مانگا نیومده.:41:به نظر من که کیشیموتو جنگهارو خیلی خیلی کشش نمیده.همونطور که توقسمتهای قبلی دیدیم ممکنه تو یه قسمت هم زمان 2-3 تا مبارزه رو نشون بده.تازه زیادیشم دیگه خسته کننده میشه.من که میگم اگه بعد از پایان این جنگ معمای دیگه ای رو کیشیموتو درست نکنه دیگه حد اکثر تا مانگا 600 تموم میشه.:41:البته این خودش نزدیک به 2 سال طول میکشه .
امیدوارم که حالا حالا ها ادامه داشته باشه.:10:
بابا ازدواج سیخی چن.مردیم بس که پایان فیلم و سریال و داستان و ... رو با ازدواج دیدیم.:31: