زوم 18 بدون سه پايه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زوم 33mm:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش a1000 & a2000 اينا مدل هاي جديد دوربين موفقو پرفروش a720 هستن.a590 يكي از گزينه هان ميتونه باشه البته يه كم از اين دوتا قديمي تره.در كل به نظرم عكس هاش بايد در رده خودش خوب باشه.سنسورشم 1/2.3 هست كه هم اندازه slr-like هاست.فقط زومش كمه.اما كيفيت عكس هاش رو نديدم ولي با توجه به اينكه كانن يه چيزيو الكي بيرون نميده ازش مطمئن باش.در كل با اين قيمت خوبه.حسگر 10 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-140 ميليمتر (4 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 4برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.7-5.6 - سرعت شاتر 1600/1 تا 16 ثانيه - حساسيت 1600 تا 80 - اتوماتيک و دلخواه و 5 حالت از پيش تنظيم شده تنظيم تراز سفيدينقل قول:
جناب unforgiven عجب عكس خوشكليه!فضولي نباشه اين كجاست؟؟؟؟خيلي جاي با صفايي هست.
اينجا كرمانه. قسمت شمالي كرمان كه به كوهها ختم مي شه يك پارك جنگلي خيلي بزرگ اينجا واقع هست اسمشو فراموش كردم متاسفانه.نقل قول:
كرمان جاهاي قشنگتر از اينم داره. من زياد رفتم ولي ايندفه از دانشگاه يكي دو روزه مستقيم رفتم اونجا خونه يكي از اقوامان زياد نتوتشتم برم بگردم. البته كرماني نيستما:31: ولي شخصا خيلي اين شهر و دوست دارم . نقاط باستاني و جذاب زيادي داره
البته عكس كلاغه براي يكي از كو ه هاي كرجه
با سلام, از ديدن اين تاپيك خيلي خوشحال شدم. اميدوارم بتونم از كاربران خوب اين تاپيك براي خريد دوربين كمك بگيرم.
قيمت مورد نظر : حدود 550 هزار تومان (اگه به تفاوت قيمت بيارزه كمي بيشتر هم شايد بتونم هزينه كنم)
SLR بودن آن برام مهم هست, اما چون عكاسي حرفه اي كار نكرده ام اگر كار كردن با دوربين سخت باشه ترجيح مي دم نوع SLR نيمه حرفه اي باشه. اما با اين وجود اگه قيمت بالا نباشه خريد دوربين SLR حرفه اي را ترجيح مي دم.
كم بودن ميزان مصرف باتري برام مهمه و ترجيح مي دم از نوع قابل شارژ باشه. بالا بودن ميزان RAM و راحتي ذخيره و انتقال تصاوير هم مهمه.
كيفيت تصوير و دارا بودن قابليتهاي مناسب براي عكاسي در محيط ها و شرايط مختلف (نظير عكاسي از اجسام در حال حركت, يا عكاسي در هنگام لرزش جسم يا دست) هم خيلي مهم است.
چون معمولا هر چند ماه يكبار دوربين هاي بهتر و مناسبتري به بازار مياد, ممنون مي شم اگر دوربين مناسبي را براي خريد در اسفند 1387 معرفي كنيد.
به نظر شما دوربين پيشنهادي را از تهران بخرم خوبه يا از مالزي؟
با تشكر.
Yashil.
سلام.آقا باز هم ممنون.مارو شرمنده کردی.
علت این همه سوال و تردید من میدونی چیه؟نمیدونم چرا با رنگ های عکس این فوجی کنار نمیام.
این عکس هایی که گرفتی و زوم کردی به نظرم خیلی عالی هستن.من به اون سایت dprevi شک کردم.این عکس هایی که شما گرفتی 100 برابر اون ها می ارزه.
من چند تا عکس نمونه از A1000 کنون دانلود کردم.و وقتی عکس هایی فوجی رو با اون مقایسه میکنم میمونم که چکار کنم....
اگه وضعم خیلی خوب بود میرفتم سراغ sx10.(وقتی دوربین خریدم یه resume از خودم میدم تا علت این همه سوال رو بفهمید)
ولی الان نمیدونم فوجی 2000 رو بخرم یا A1000 کنون رو.
در بین همه کامپکت ها چیزی رو مناسبتر از A1000 ندیدم.و اون دوستی هم که دنبال این دوربین هستن به نظرم درست انتخاب کرده.
حالا نمیدونم A1000 یا فوجی 2000 ؟؟؟؟؟؟
البته یه مشکل دیگه ای که هست اینه که مثلا عکس هایی که شما گرفتی رو من نمیتونم بگم که عکس ها کمرنگ تر از واقعیت در اومده یا عین واقعیت هست.چون خود چیزی رو که ازش عکس گرفتی رو که من ندیدم.
حالا یه سوال خنده دار(ولی به هم نخندیم با هم بخندیم)
با زوم 4 برابر اپتیکال و 4 برابر دیجیتال a1000 تا چه فاصله ای رو میشه نزدیک و عکسبرداری کرد؟خودم خندم میگیره.....
و اگه عکسهای فوجی 2000 رو با نرم افزار رنگ ولعاب بدیم و بعد بخواهیم چاپ کنیم خراب در نمیاد؟
و این عکسهایی که صفحه قبل گذاشتی رو دست کاری که نکردی؟؟
ممنون از همه.
سلام دوست عزيز با عر ض خوشامدگويي براي پيوستن به جمع ما :11: قبل از رفتن به دنياي slr پيشنهاد مي كنم به سايت زير بري و مطالب آن را به دقت مطالعه كني وخصوصا چند صفحه آخر. همچنين در تاپيكهاي ديگه اين سايت در باره اين موضوع بسيار بحس شده.نقل قول:
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3732
به نظرم با اين هزينه تفاوت چنداني بين خروجي slr با لايكها نمي يابي و خيلي موارد ديگر مثل زوم تله و ماكرو و... را از دست ميدي و براي بدست آوردن هر كدام متحمل هزينه اي زيادي مي شي.نقل قول:
SLR بودن آن برام مهم هست, اما چون عكاسي حرفه اي كار نكرده ام اگر كار كردن با دوربين سخت باشه ترجيح مي دم نوع SLR نيمه حرفه اي باشه. اما با اين وجود اگه قيمت بالا نباشه خريد دوربين SLR حرفه اي را ترجيح مي دم.
در ضمن يك نكته ديگه , slr فقط به slr ختم ميشه و نيمه حرفه اي و غيره نداره
موفق باشي :5:
نقل قول:نقل قول:هندونه زیر بغلمون میدینا جناب ebi خان.شما خودتون از ما استاد ترین که.!نقل قول:
خیلی کوتاه میگم.ببخشین.
کلا دو جور زوم داریم زوم اپتیکال و زوم دیجیتال.
زوم دیجیتال مثل اونایی که توی گوشی وجود داره،در واقع زوم واقعی نیستش بلکه یه جورایی عکس رو برش میده.عین اینکه بخواین با فتوشاپ برشش بدین،در نتیجه افت کیفیت حتما وجود داره.ولی زوم اپتیکال،همونطوری که از اسمش هم معلومه،بصورت اپتیکی عمل میکنه.فیزیک دوران راهنمایی یادتونه؟اونموقع ها ما یه دونه ذره بینو بین نوشته های کاغذ و چشامون میذاشتیم و هرچی فاصله رو از کاغذ زیادتر می کردیم،نوشته ها بزرگتر می شدن.ولی از یه حدی به بعد،دیگه تصویر نوشته ها شروع میکرد به تار شدن.اون حداکثر قدرت زوم اون ذره بین رو بهمون نشون میداد.
در زوم اپتیکال هم همین شرایط برقراره و سنسور حداکثر کیفیت رو ثبت میکنه.یعنی روی کاغذ باید هیچ تفاوتی وجود نداشته باشه.
ولی با بیشتر زوم کردن توی حالت اپتیکال مشکل دیگه ای وجود داره و اون هم اینه که عمق میدان کاهش پیدا می کنه.مشکل بعدیهم لرزش هست.
سلام دوست عزيز بنظرم براي شما كه عكاسي را جديتر دنبال ميكنيد يك دوربين كه دراي تنظيمات گسترده اي باشه بنظر بهتره نظير a720 و a650 و S2000 مخصوصا كه مي خواهيد بيشتر در محيط بسته عكس بگيريد كه تنظيمات ميتونه چاره ساز باشه. اين يك نظر شخصي است بازم انتخاب نهايي باشما است.نقل قول: