mahn90 جان ( آخه اسمتونو نمیدونم!)، اینم حرفیه.. حرف حسابم که جواب نداره..نقل قول:
mahn90 جان ( آخه اسمتونو نمیدونم!)، اینم حرفیه.. حرف حسابم که جواب نداره..نقل قول:
خوشبختم محمود جان..
(پستا حساب نمیشه، پس اسپم ندادم !)
انگار داره توی تاپیک ما یه تحولاتی صورت میگیره با قهرمانی استقلال توی جام حذفی خیلی با استقلال اشتی کردن
وبرای فصل بعد هم ما خودمون رو توی سه جام مدعی میبینیم امیدوارم تمام استقلالی هایی که قبلا به این تاپیک
می اومدن و یه نگاهی مینداختن و میرفتن فعالیته بیشتری داشته باشن (به خودمم میگم:31:)
باید ببینیم این قطبی در این فصل بازم از اون دلقک بازی ها رو در میاره و بالا وپایین میپره یا نه .........تازگی ها هم که گفته
قول قهرمانی نمیدم باید شرایط تیم رو ببینم:13:اره دیگه اگه منم حریفی مثل ژنرال بالای سرم بود می ترسیدم:21:
نوکر هرچی استقلالی هستم
من که رفتم بخوابم امیدوارم خواب ابی ببینم:20:
بنده هم استقلالي هستم عينه emad64 و خيلي ا ديگه كه فقط مي خونيم ، پست نميديم :D
پورحیدری یکی از متعصب ترین استقلالی هایی هست که من دیدم هیچوقت ندیدم به خاطر منافع خودش به استقلال ضربه بزنه و یا بخواد از طریق استقلال به جایی برسه و هیچوقت هم منتی بر سر طرفداران استقلال نذاشته...
پورحيدري در غم از دست دادن مادرش عزادار شد:41::37:
مدير فني تيم فوتبال پاس همدان در غم از دست دادن مادرش به سوگ نشست.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مادر منصور پورحيدري امروز(شنبه) به دليل کهولت سن درگذشت.
به نظر مي رسد با توجه به شرايط پيش آمده،مدير فني پاس نتواند تيمش را در هفته نخست رقابت هاي ليگ برتر همراهي کند.
=========================
مديرعامل باشگاه استقلال در آلمان
مذاكره فتحاللهزاده با باشگاهها و شركتهاي ساخت و ساز اروپايي
توافقنامه با باشگاههاي آرلماني
مديرعامل باشگاه استقلال پس از مذاكره با چند شركت اروپايي فردا (يكشنبه) به تهران بازميگردد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي فتحاللهزاده پس از سفر به آلمان از نزديك چند كمپ تيمهاي حاضر در بوندسليگا آلمان از جمله كمپ باشگاه دورتموند را مورد بازديد قرار داده و همچنين مذاكراتي را با چند شركت اروپايي متخصص در ساخت و ساز كمپهاي ورزشي انجام داد.
مديرعامل باشگاه استقلال طي اين سفر در رايزني با باشگاههاي آلماني مقدمات عقد قرارداد همكاري همانند توافقنامه پيشين باشگاه استقلال و بايرلوركوزن آلمان را فراهم ساخت تا زمينه همكاريهاي مشترك و حتي ديدارهاي دوستانه در آينده ايجاد شود
===============================
مرفاوی در گفتگو با مهر:
ابومسلم در بدترین شرایط هم باانگیزه است / با قلعه نویی موفقیت ها را تکرار می کنیم
مربی تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد تیم فوتبال ابومسلم مشهد حتی در بدترین شرایط هم مقابل تیم استقلال، با انگیزه ظاهر خواهد شد.
عبدالصمد مرفاوی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: تیم ما در شرایط خوبی به سر می برد که حاصل تمرینات ایده ال و فشرده در هفته های اخیر است. در ترکیه اردوی پرفشاری داشتیم و بدن ها به مرز آمادگی لازم رسید. پس از آن فشار تمرینات کمتر شد و طی دو بازی دوستانه خود را آماده حضور در مسابقات لیگ برتر کردیم.
وی با اشاره به اینکه نتیجه گیری درهفته های آغازین مسابقات لیگ برتر برای همه تیم های تعیین کننده است، افزود: در همین هفته های آغازین است که موقعیت تیم ها در جدول رده بندی مشخص می شود. تمام تیم ها حتی اگر خوب هم خود را آماده کرده باشند در خطر هستند چرا که برای هماهنگی بازیکنان نیاز به چندین بازی پی در پی است. برای ما بازی اول اهمیت دارد و سعی می کنیم در اولین گام موفق عمل کنیم.
شرایط نامساعد تیم فوتبال ابومسلم مشهد در جدول رده بندی این باور را به وجود آورده است که آبی پوشان در دیدار آغازین لیگ برتر کار آسانی را مقابل این تیم پیش رو خواهد داشت. مرفاوی با رد این مطلب گفت: نمی شود گفت شرایط نه چندان مساعد تیم فوتبال ابومسلم مشهد برای ما یک حسن است. در لیگ ایران دیگر نمی توان هیچ تیمی را از پیش بازنده دانست. ابومسلم حتی اگر ضعیف هم باشد بازیکنانش با انگیزه به دیدار استقلال خواهند آمد. همین انگیزه بالا باعث می شود که بازیکنان ابومسلم حتی در شرایط نامساعد نیز بهترین بازی خود را مقابل استقلال ارائه کنند.
مربی تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص تغییرات اعمال شده در سیستم و روش بازی این تیم گفت: در فصل آینده با سیستم دفاع سه نفره بازی کرده و سیستم غالب ما 2-5-3 خواهد بود. با توجه به اعتقاد امیرقلعه نویی به این روش بازی تصمیم گرفتیم که با شیوه ای متفاوت نسبت به فصل گذشته بازی کنیم. درعین حال ابراز خوبی هم برای اجرای این سیستم داریم که سرمربی تیم را در تغییر آرایش و سیستم بازی ترغیب کرده است.
مرفاوی در ادامه به نیکی از تجربه موفق خود و امیر قلعه نویی در تیم استقلال یاد کرد و گفت: تمام سعی ما تکرار موفقیت های گذشته استقلال است. برای رسیدن به این هدف، اول توکل مان به خداست و می دانیم اگر در گذشته توفیقی در استقلال داشته ایم با عنایت خدا محقق شده است. من، امیر قلعه نویی و دیگر مربیان استقلال تنها هدف مان موفقیت دوباره این تیم است و جز این هدفی نداریم
ما مخلص همه ی استقلالیا هستیم..نقل قول:
محمود جان، ظاهراً با اون پست کذایی که دادی، تونستی واسه تاپیک استقلال، دو تا هواداره دیگه پرزنت کنی.. مطممئنم که خیلی از استقلالی های دیگه هم هستن که شرایط من و r3xaa رو دارن.. به موقش، اونا هم میان و تو این تاپیک پست میدن..
من که قول میدم از این به بعد، هر وقت که تو تاپیک استقلال میام، پست نداده نرم..
من در اون حدی نیستم که تو این تاپیک بتونم به کسی خوش آمد بگم، چون یه جورایی خودم تازه واردم..
r3xaa جان، خوش اومدی. (جسارتم رو ببخشید).. امیدوارم مثل همیشه بیای به تاپیک خودت سر بزنی و ما رو از پستای خوبت بی نصیب نکنی..
موفق و پیروز باشی..
منم با علی رضا جان موافقم..نقل قول:
به نوبه ی خودم، این مصیبت بزرگ رو به منصور خان تسلیت میگم..
منم فوت مادرمحترم جناب پورحیدی (یکی ازمتعصب ترینهای استقلال ) را به ایشون تسلیت میگم.
بابا منم استقلالیم و تا حالا هو فکر کنم یه 10 - 20 تایی پست تو این تاپیک دادم:10:
به به :10:
به سلامتي مي بينم كه برادران عزيز استقلالي به جمع اعضاي تاپيك اضافه شدن.
آقا عماد من كوچيك شما هستم.
r3xaa غلوميم!:11: