نامحدود نقره ای و طلایی دقیقا همون سرعت رو میبندننقل قول:
یعنی 256- 32کیلوبایت حداکثر سرعت دانلودشه
Printable View
نامحدود نقره ای و طلایی دقیقا همون سرعت رو میبندننقل قول:
یعنی 256- 32کیلوبایت حداکثر سرعت دانلودشه
پس نامحدود بدرد نمیخورهنقل قول:
من 8گیگ میگیرم کم میارم
باید 10گیگ بگیرم
که نمیصرفه
این همه پول بدم برای اینترنت محدود
شما ارت 1 بدردت میخوره (شاتل)نقل قول:
ماهی 35
سرعت دانلود بستگی به منطقه داره (40-120)
تا 18 گیگ مصرف تو ماه هم محدود نمیشید
جدا از هزینه راه اندازی مجدد نمیصرفه برم شاتل بگیرم با سرعت 40-120نقل قول:
الان سرعت و پینگم خوبه (بجز شبانه)
این تعرفه های جدید فن آوا قضیه اش چیه ؟
من هنوز با تعرفه های قدیمی دارم کار میکنم
رو کاغذ تعرف قدیمی هاش رو دارم
من ساری هستم
021-82185نقل قول:
بخش فروش کامل براتون توضیح میده هر سوالی که دارید
خواهشا اگه کسی سرویس 2 مگ تو تهران داره بیاد وضعیتش رو بگه,میخوام بگیرم ولی میترسم شبها محدودم کنن,من قبلا نوین نت میگرفتم اما به خاطر برداشتن دانلود رایگانش برایه سرویس 2 مگ تا 4 مگش اومدم فن آوا اونجا شبها سرعت دانلودم رو 150 بود اینجا چطوریه وضعش؟؟؟؟
2 مگ هرکی تو تهران داره یه توضیحی در مورده سرعت شبهاش بده.....
اینجور که به نظر میاد کسی 2 مگ نداره ، مگر نه تاحالا جواب میدادن. سرویس های حجمی سرعت روزانشون عالیه ولی شبانشون رو نمیشه تضمین کرد. من 256 دارم تا چند وقت پیش سرعت شبانم 90 تا 110 KB بود و محدودیت وجود نداشت. طوری که 15 گیگ دانلود رایگان داشتم. ولی این دوره سرعت شبانم بیشتر بین 50 تا 60 هست . کلا به نظر میاد یکم فراز و نشیبش زیاده.نقل قول:
اولی که برایه من dsl مودمم روشن شد رو سرویس 4 مگ بسته بودن ولی الان که بهم یوزر و پسورد رو دادن بردن رو سرویس 2 مگ......هنوز دوستان رو 4 مگ سرویس دارن؟
سرویس 2 مگ دانلود شبانش افتضاحه و به زور سرعت دانلود به 70 میرسه و پشتیبانی هم مثل همیشه دلیل رو بر زیادی دانلود مشترکین عنوان میکنه......
خیر سرش 2 مگ بستن.
اینجوری باشه صد در صد میرم ازین شرکت.....دارن 47 تومن میگیرن این آشغال رو تحویل میدن,این شرکت انگشت کوچیکه نوین نت هم نیست چه برسه به رقیب....
منطقه مخابراتی توکلی-غرب تهران
سرویس برنزی 512 نامحدودش سرعتش چطوره؟