در فولدر private یه فولدری هست که در اون "mail2" وجود داره که اس ام اس ها با فرمت مخصوص خودشون اونتو هستن ولی فرمتشون مثلا txt نیست که بشه تو کامپیوتر هم دیدشون، در فون مموری هم در همین مسیر هستننقل قول:
Printable View
در فولدر private یه فولدری هست که در اون "mail2" وجود داره که اس ام اس ها با فرمت مخصوص خودشون اونتو هستن ولی فرمتشون مثلا txt نیست که بشه تو کامپیوتر هم دیدشون، در فون مموری هم در همین مسیر هستننقل قول:
واسه من همين كه خاموش بعد روشن مي كنم بلافاصله تاريخو مي خواد؟نقل قول:
خب شما از تو مموری چیزای که نمیخوای پاک کن.
مثل اهنگ،کلیپ،عکس.
شما یه بار ریست کن. اگه درس نشد، احتمال( گفتم احتمال،نه قطعا) داره باتری بک اپ گوشی مشکل داشته باشه. معمولا تا 1 ساعت تنظیمات رو نگه میداره. اگه بلافاصله باشه غیر طبیعیه.
من فقط برای این اینجا عضو شدم که یه سوال بپرسم
فقط تورو خدا کمکم کنید!!!
من یه یک ماهی میشه که N73 ME گرفتم
از همون روز اول هر موقع خواستم فایل جاوا نصب کنم نصب نمیشد(قابل توجه:هیچ فایل جاوایی)
وقتی نصب میکردم به آخرا که میرسید این ارور رو میداد که :
Unable to install
تورو خدا بگین چیکار کنم
بابا اعصابم خورد شد
من یه برنامه به اسم Crystal برای نوشتن فارسی اس ام اس نصب کردم که خب مدت دار بود و بعد از یک ماه Expire شد ،
حالا که نسخه کرک شده رو گیر آوردم دیگه بعد از نصب قبل از بالا اوومدن مینویسه که EXPIRED من چه کنم؟
ریست و فرمت جواب نداد؟؟؟؟؟نقل قول:
راستی تو تنظیمات ساعت نگاه کن ببین نتورک اوپراتور تایم روشن هست یا نه؟
خاموشش کن.
نقل قول:
یعنی هیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!
یه بار برگردون به تنظیمات کارخانه.
اگه ئنشد با کد # 7370#* فرمت کن.( همه چی پاک میشه)
با عرض سلام خدمت همه دوستان و عزیزان
اگه درخواستم تکراری هستش معذرت می خوام چون پستها خیلی زیاد بودن وقت نمی کنم همه را بخونم
من دارای گوشی N73 Music Edition هستم و نیاز فوری به یک یا چند برنامه برای قفل کردن شماره تلفن و گالری و مسیج هام دارم خواهشاً به من کمک کنید چون خیلی خیلی بهش نیاز دارم
دوم اینکه گوشی من چند .قتی هستش که خیلی کند شده حتی با اسکن ویروس کش جدید هم درست نشد خواهشاً من را در این زمینه هم راهنمایی کنید.
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
.
به تاپیک برنامه های کاربردی برید.کد:با عرض سلام خدمت همه دوستان و عزیزان
اگه درخواستم تکراری هستش معذرت می خوام چون پستها خیلی زیاد بودن وقت نمی کنم همه را بخونم
من دارای گوشی N73 Music Edition هستم و نیاز فوری به یک یا چند برنامه برای قفل کردن شماره تلفن و گالری و مسیج هام دارم خواهشاً به من کمک کنید چون خیلی خیلی بهش نیاز دارم
دوم اینکه گوشی من چند .قتی هستش که خیلی کند شده حتی با اسکن ویروس کش جدید هم درست نشد خواهشاً من را در این زمینه هم راهنمایی کنید.
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
با اونکدی که بالا دادم درلیو سی گوشی پاک میشه و سرعتش زیادتر میشه.
البته بک اپ بگیر قبلش.
سی پی یو ی ان 73 خیلی قوی نیست و نباید زیاد بارش کنی.
تاریخ سیستمت رو به عقب برگردوننقل قول:
من یه برنامه به اسم Crystal برای نوشتن فارسی اس ام اس نصب کردم که خب مدت دار بود و بعد از یک ماه Expire شد ،
حالا که نسخه کرک شده رو گیر آوردم دیگه بعد از نصب قبل از بالا اوومدن مینویسه که EXPIRED من چه کنم؟
مشکلت جل میشه
سلام مدتیه بلوتوثم مشکل به هم زده موقع سرچ گوشی های دیگه اگه کامل سرچ نکنه و بعد از پیدا کردن گوشی مورد نظر stop کنم sending faild میزنه و فایل رو نمیفرسته مشکل چیه؟