دوستان اگه کسی جایی رو سراغ داره که 5700 رو با قیمت مناسب(حدود 270) میده لطفا ادرس دقیق بده
ممنون میشم]
Printable View
دوستان اگه کسی جایی رو سراغ داره که 5700 رو با قیمت مناسب(حدود 270) میده لطفا ادرس دقیق بده
ممنون میشم]
من یه سوالی برام پیش اومده چرا کلوپ 6630 با 47 صفحه مهمه اما مال مانه؟
--------------نقل قول:
دروغم چیه بچه ها ماله من هم با c پاک می شه رامی جان شما اون تم که می خواهی رو پاک کنی الان روی گوشیت نباشه برو یکی از تم های اصلی رو انتخاب کن بعد روی تم مورد نظر c رو بزن پاک می شه اگر پاک نشد یک ریستش کن خیاله ما هم رو راحت کن
--------------نقل قول:
ممنون از نظر لطفتون شوخی کردم علی جان:11:
دوستان من هم بالاخره یه 5700 مشکی گرفتم.
خدایش اخره گوشیه.
من قبلا یه K750 داشتم و الان میبینم که در مقابل 5700 و در کل نوکیا به جز اسباب بازی نمیشه اسمی روشون گذاشت.
منظورتون رو متوجه نشدم از نوکیا خوب گفتید یا نوکیا رو مسخره کردیدنقل قول:
soranstar جان به انجمن دارندگان گوشیهای نوکیا خوش اومدی!!!سیروان خان میشه اموزش قدم به قدم پاک کردن تم با دکمه ی c رو برای ما بنویسی؟؟؟من که دارم گیج میشم!!اخه چطوری تمها رو با دکمه ی c پاک میکنی؟؟؟در کدوم قسمت گوشی برای پاک کردن تم میری؟؟؟؟
ممنون دوست خوبم..ولی میتونی این مسیر را دقیق بنویسی..من حتی روی گوشی نرم افزار x_plor را هم دارم..اگه دقیق بگی در کدام داریو برم و مسیر را بهم بگی ممنون میشم!!!نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست..عزیز..باز هم نشد ..امتحان کردم..حالا اگه بخوام ریست کنم..منظور شما همون ریست فکتوری هست؟یا میشه ریست تنظیمات هم کرد...چگونه؟؟
------------نقل قول:
منظور من همون ریسیت فکتوری هست فقط تنظیمات رو مثل روز اولش می کنه کاری به رم نداره شما تم رو روی مهموری نصب کردی یا خود گوشی