سلام عزیز جان باید تو جه داشته باشید که این کار مستلزم دو نستن رابطه های فایل ها با همه من در آموزش گام به گام تو ضیحات را شر و ع کردم دلیل این هم که هر روز آموزش را ادامه نمی دم اینه که شما با فایل ها آشنا بشید با اونها ور بری د تا همشون ملکه ذهنتون بشند .....نقل قول:
ا مثلا :اضافه کردن یک موشک انداز به یک تیم : شما باید فایل های زیادی را کد نویس یکنید من بر ای شما این فایل را آماده کردم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کد های هر کدام را طبق اسمش به انتهای کدنویس جنرال زرو در پو شه :INI اضافه کنید مثلا فایل :V3 CommandButton متن کد اضافه شود به فایل.ini را محتو یاتش را به انتها یا ابتدای فایل :CommandButton جنرال زرو اضافه کنید و بقیه هم مشخصه..... فقط می مونه که به کدام تیم اضافه کنیم بر ای این منظور نام مدل را از پو شه INI و پو شه : Object فایل :v3 object کد مدل اضافه شود به کدهای زرهی هر تیم که می خواهید باشد . بخوانید که میشه :GLAVehicleV3Launcher خوب حالا این اسم را به تانک سازی مثلا جی ال ای اضافه کنید مثلا در جای شماره 7 میشه به این صورت :
[PHP]End
CommandSet GLAArmsDealerCommandSet
1 = Command_ConstructGLATankScorpion
2 = Command_ConstructGLAVehicleTechnical
3 = Command_ConstructGLAVehicleRadarVan
4 = Command_ConstructGLAVehicleQuadCannon
5 = Command_ConstructGLAVehicleToxinTruck
6 = Command_ConstructGLAVehicleRocketBuggy
7 = Command_ConstructGLAVehicleV3Launcher
8 = Command_ConstructGLAVehicleBombTruck
9 = Command_ConstructGLAVehicleScudLauncher
10 = Command_UpgradeGLAScorpionRocket
11 = Command_ConstructGLAVehicleCombatBike
12 = Command_ConstructGLAVehicleBattleBus
13 = Command_SetRallyPoint
14 = Command_Sell
End
[/PHP]خوب حالا سیو کنید تمام شد فقط می مونه تصویر که باید صبر کنید در آموزش
در بازی این مدل در خانه 7 تانکسازی جی ال ای می آد ولی صویر نداره آموزش تصویر هم چشم بر اتون در آینده می گم .
موفق باشید .