سلام ! ساب دارید !؟ اگر ندارید باند قدرتی 7158 جی وی سی که با آمپ خوب باید درایو بشه و اگر ساب دارید یا کامپ بگیرید یا باند کیفیتی مثل جی بی ال 938 یا حتی 6965V3نقل قول:
سلام ! ساب دارید !؟ اگر ندارید باند قدرتی 7158 جی وی سی که با آمپ خوب باید درایو بشه و اگر ساب دارید یا کامپ بگیرید یا باند کیفیتی مثل جی بی ال 938 یا حتی 6965V3نقل قول:
سلام دوستان
من باتوجه به حساسیت زیادی که دارم رو ماشین نمیخوام بدم بیرون برام سیستم ببندن چون چندباری تجربه داشتم جز دردسر چیزی نبودی
در کل برا جلو یه مچ 62 گرفتم و برا غقب هلیکس بی 5 ایکس اشتباه نکنم
ماشین 206 وی8
میخوام خودم ببندم و یه سری سوال دارم :n36:
در جلو سوکت داره و باید به سوکت سیم بزنم نمیخوام ببرمش و فابریک بمونه
سوال اول منفی و مثبت و کابل بخش رو چظوری تشخیص بدم؟ بخش فابریکه بلو توث داره !
کابل رو به کراس اوور چه طوری وصل کنم و مرحله بعد باند و تیوتر چطوری وصل بشه به کراس ؟
در عقب چطوری وصل میشه ؟ فقط کابل بخش که اومده مستقیم میره به باند ؟
ودر سوال اخر این که باند مثبت و منفیش و ایناش چطوریه چون 4 تا جا داره
ببخشید این قدر زیاده ممنون میشم جواب بدین:n16:
وقتی دارید به سوکت فابریک نگاه میکنید، بصورتی که خارش به سما بالا باشه، سیم سمت راست مثبت هست.نقل قول:
خوب وصل کردن کراس اور هم کار چندان سختی نیست! روش نوشته که کدوم سیم رو باید به کجا بزنید دیگه...
عقب هم دقیقا مثل جلو هست! باید رودری رو باز کنی و باند های فابریک رو برداری ( احتمالا با پرچ نصب شدن و باید سوراخشون کنی)
بعد بلندگو های جدیدی که گرفتی رو نصب کنی!
سوکتشم دقیقت مثل سوکت جلو هست...
*درضمن کجا 4 تا جا داره!؟ متوجه نشدم...
دمت گرم اون 4 تا سوکت منظورم روی باند هست 4 تا خروجی داره که سیم وصل میشه که 2تاش به بقله و 2 تا به پایین اگه بشه عکس میندازمنقل قول:
نه ساب ندارم,قصد بستنشم ندارم.نقل قول:
اتفاقا خیلی دنبال 7158 گشتم ولی اصلا نیست,مثل اینکه چندماهیه وارد نشده.تو سایت ها هم موجود نیست.
6958 Jvc چطوره؟
از لحاظ کیفیت صدا و تنظیمات Kenwood KIV-700 به 8019 میرسه؟
سلامنقل قول:
اگه نحوه تشخصی قطب های منفی و مثب روی باند و کراس رو خواستید بدون ، بگید براتون کامل توضیح بدم چون خودم هم این مشکل رو داشتم و توی خونه سیستم رو باز و بسته کردم البته من امپ هم داشتم.
سلام دوستان
از بین این باندها کدومش بدون آمپلی بیس نرم و صدای شفافی میده ؟
jvc 6958
kenwood 6975
helix b69x
earthquake 693x
هدیونیتم 8019 هستش.
ممنون
از نظر تئوری earthquake 693x بیس بهتری باید داشته باشه. چون بازه فرکانسی پایینتری رو پوشش میده.نقل قول:
6975 و 6958 هم باز بر اساس تئوری فکر نکنم بدون آمپ نتیجه خوبی بده چون حساسیت پایینی دارند.
بله احتمالا بیس قویتری باید داشته باشه.نقل قول:
از نظر تئوری earthquake 693x بیس بهتری باید داشته باشه. چون بازه فرکانسی پایینتری رو پوشش میده.
اما تو سایتا که خوندم تو عمل خوب نتیجه گرفتن.نقل قول:
6975 و 6958 هم باز بر اساس تئوری فکر نکنم بدون آمپ نتیجه خوبی بده چون حساسیت پایینی دارند.