منم 1 اردیبهشت ازامم / به نطام وظیفه شهرمون که رفتم گفتن افتادی چابهار :n04:نقل قول:
از شمالی ترین نقطه واس برم پایین ترین نقطه کشور
2 روز راهه / حالا فک کن 4 روز مرخصی بگیری فقط زمان رفت و برگشتت میشه :n13:
2000 کیلومتر:n14:
Printable View
منم 1 اردیبهشت ازامم / به نطام وظیفه شهرمون که رفتم گفتن افتادی چابهار :n04:نقل قول:
از شمالی ترین نقطه واس برم پایین ترین نقطه کشور
2 روز راهه / حالا فک کن 4 روز مرخصی بگیری فقط زمان رفت و برگشتت میشه :n13:
2000 کیلومتر:n14:
منم دفترچه رو پست کرده بودم افتادم بیرجند / الان با لیسانس فرستادم افتادم چابهارنقل قول:
پ.ن / رفیقم 1 هفته خدمت کرد بعد لیسسانس باز افتاد همونجا / من قبل حدمت قبول شدم
چابهار هم مگه پادگان آموزشی داره؟ من قبلا ندیدم کسی اونورا بیفته . شاید آمار اشتباه دادن این اخوی های وظیفه؟شما شمالی هستی؟
خدا بخیر بگذرونه کجا شوتمون میکنن :n13: خدایا این دلخوشی رو از ما نگیر :n02:
این 096480 لطف خیلی زیادی میکنه و میگه آخرین وضعیت شما اعزام به خدمت :n02: خیلی باشعور هستش. نمیگه کجا فقط میگه اعزام . میخواد همه رو سورپرایز کنه :n19: :n19:. دست گل این نظام وظیفه درد نکنه خیلی سامانه پیامکی دقیق و کاملی دارند:n08:
آهان پس اینطوری نیست که همونجای قبلی بندازن و هرجا که ظرفیت باشه میفرستن!!نقل قول:
مگر اینکه قبل از دانشگاه تو یگانی خدمت کرده باشی بعد از دانشگاه هم همونجا بندازن!!
مرسی دوست عزیز.
ههه باز خوبه به تو همینو هم میگن، من زنگ میزنم میگه شماره اشتباه است! به نظر باید با خط ثابت تماس بگیریم و تلفن همراه جواب نمیده!!:n02:نقل قول:
آخه توی دفترچه نوشته، مشمولانی که پس از تعیین مرکز آموزش، به هر دلیل در اعزام حضور ننمایند، در دوره بعدی اعزام نیز به همان مرکز اختصاص خواهند یافت. :n29:نقل قول:
این جمله منو به شک انداخته بود که :n13: آیا به همون مرکز قبلی اعزام میشیم یا نه که گویا با توجه به حرف شما اینگونه نیست!
دوستان معافی پزشکی چطوراست واس کار میگن معافی پزشکی داشته باشی واس کار یا استخدام
به مشکل میخوری درسته یا خیر چون من کف دستم خیلی عرق می کنه احتملا معاف بشم
معاف پزشکی خوبه یا نـــه ؟؟؟؟
سلام منم 1 اردیبهشت اعزام هستم,الان مشخص شده که کجا افتادیم؟نقل قول:
شاید چون سرباز زیادبوده ؟نقل قول:
حالا چی هست ؟ نیرو دریایییه ؟