همون پولی که برای 512 میگیرند سرعتش رو تو شب درست کنند 2 مگ پیشکش.نقل قول:
ناراحت نشو قصد بدی نداشتم این کلمه گومره جدیدا از تو آب نمک در اومده.نقل قول:
Printable View
همون پولی که برای 512 میگیرند سرعتش رو تو شب درست کنند 2 مگ پیشکش.نقل قول:
ناراحت نشو قصد بدی نداشتم این کلمه گومره جدیدا از تو آب نمک در اومده.نقل قول:
من سرویس ART1 گرفتم حدود 15 خرداد وصل شده و تا دیشب 6 گیگ ترافیک مصرف نشده داشتم . الان کانتر ترافیک صفر شده.
می خواستم بدونم من تا 15 تیر که دوباره دوره جدیدم شروع میشه می تونم 12 گیگ دانلود داشته باشم؟
از 15 به بعد دوباره کانتر صفر میشه ؟؟!
اینم اسپید تستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها اینقدر دست و دلباز بودن ما نمی دونستیم ؟! :2:
نقل قول:
* هدیه شاتل :
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت هر چه بيشتر مشتريان، يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، براي رضايت هر چه بيشتر شما مشتريان عزيز، هديهي ويژهاي از سوي شركت شاتل براي مشتريان قطع به علت اتمام ترافيك در نظر گرفته شده است. بدين ترتيب، شما پس از اتمام ترفيك دوره، از 200 مگ ترافيك رايگان به عنوان هديه برخوردار خواهيد كه با استفاده از آن ميتوانيد كارهاي ضروري خويش را انجام دهيد و سپس براي خريد ترافيك يا پكيج جديد اقدام فرماييد.
این هدیه در هر دوره یک بار به شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت و اگر شما در دوره جاری خود از این هدیه استفاده نکرده باشید، میتوانید با کلیک کردن بر روي كليد " درخواست ترافيك هديه" 200 مگ ترافيك به سرويس خويش اضافه فرماييد.
نقل قول:
آقا من اکو 256 حداکثر سرعت دانلودم چقدر هستش شما که تجربه داری؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
منظور از زایکسل مودمشه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از دوستان میگن پینگمون بالاست
الان پینگ اینترنت من چی؟ تو مریخ یا فضاست؟
دورقبل هم ۳۰۰۰بود
سلام!
یه نفر لینک این نرم افزار Speedtest.net رو میده؟
نقل قول:
منظور از زایکسل همون مودمه؟
می خواستم بدونم ترافیک ماهیانه سرویس های ART چه جوری محسوب میشه . یعنی اگر من اواسط ماه خط رو تحویل گرفته باشم می تونم دو برابر میزانی که اعلام شده ترافیک داشته باشم یا خیر . ممنون میشم راهنماییم کنید کل این تاپیک رو سرچ کردم ولی جوابم رو نگرفتم .
می خواستم بدونم ترافیک ماهیانه سرویس های ART چه جوری محسوب میشه . یعنی اگر من اواسط ماه خط رو تحویل گرفته باشم می تونم دو برابر میزانی که اعلام شده ترافیک داشته باشم یا خیر . ممنون میشم راهنماییم کنید کل این تاپیک رو سرچ کردم ولی جوابم رو نگرفتم .
این از منظومه شمسی زده بیرون:13:نقل قول: