یعنی 1.23 گیگ از حجمتون رو از بین بردن؟؟؟؟نقل قول:
یعنی چی آخه
این دیگه نهایت دزدیه
من دفعه ی پیش تو همین قالب جدید شارژ کردم حجمم به حجم جدید اضافه شد...
Printable View
یعنی 1.23 گیگ از حجمتون رو از بین بردن؟؟؟؟نقل قول:
یعنی چی آخه
این دیگه نهایت دزدیه
من دفعه ی پیش تو همین قالب جدید شارژ کردم حجمم به حجم جدید اضافه شد...
تو قسمت ماهیانه (حجم عادی نه رزرو) چقدر حجم داری ؟ اون حجم رو دانلود کن یا به هر شکلی تمومش کن تا این 5 گیگ رزرو به قسمت حجم اصلیت بیاد و بشه حجم روزانت و تو بخش رزرو حجمی نداشته باشی . اونوقت اقدام کن برای تمدید ماهیانه .نقل قول:
واسه من سرویس های 2 مگ و کمتر فعال شدن
نقل قول:نقل قول:
قسمت قرمز و آبی رو بخون ! الان ماهه دیگه بخوام شارژ کنم بازم همین مشکلات برام پیش میاد فقط به خاطر اون یه گیگ رزرو.
پس الان من که نزدیک 2گیگ دارم + 1 گیگ رزرو و کمتر از یه هفته هم مونده روزام تموم شه باید اون 2گیگ رو تموم کنم تا اون 1گیگ رزرو بیاد تو حجم عادیم که این مشکلات برام پیش نیاد؟نقل قول:
یا بدین شکل عمل کنی (البته یه هفته خیلی زیاده و بذار دو روز آخر) یا به حرف اپراتورهای آشنای اول گوش ندی و طبق گفته ی دوستمون عمل کنی که گفت با زدن (روزهای من را بسوزان فقط روز میسوزه و حجم نمی سوزه) البته من این رو تست نکردم که مطمئن باشم و با اون حجمم دانلود کردم.نقل قول:
یکی جواب بده لدفن
ارزش داره از اندیشه سبز منتقل بشم صبانت ؟
کسی صبانت دارهد؟ یا کسی تجربه هر دو این ای اس پی هارو داشته ؟
یکی جواب بده لدفن
ارزش داره از اندیشه سبز منتقل بشم صبانت ؟
کسی صبانت دارهد؟ یا کسی تجربه هر دو این ای اس پی هارو داشته ؟
من هر دوي اينارو داشتم.صبانت از انديشه بهتره ولي به نظرم مخابرات از همشون بهتره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این اندیشه چرا با خودش درگیره؟؟
256 نامحدود دارم با 16 گیگ ترافیک تضمینی. سرعت این 16 گیگ 120 هستش. ولی الان چند روزیه که یه روز 40 میشه، یه روز دوباره میشه 120 :n13:
والا ما نفهمیدیم حجم تموم شده یا نه:n29: