من 2 مگ یک ماهه گرفتم بعد از 3 ماه قطع نشده بود اشتباه کردم عوضش کردم 8 مگ گرفتم نامردا سر یه ماه قطع کردن.نقل قول:
Printable View
من 2 مگ یک ماهه گرفتم بعد از 3 ماه قطع نشده بود اشتباه کردم عوضش کردم 8 مگ گرفتم نامردا سر یه ماه قطع کردن.نقل قول:
حالا منم اولین باریه که دارم تمدید میکنم، ببینیم ایندفعه چی میشهنقل قول:
این طرح نسیم یا غزال رو از پنل میشه سفارش داد یا حتما باید زنگ زد 2020 برای تهران
من از صبانت دارم این فقط مشکل مخابرات نیست و من با dns اتومات هیچ سایتی باز نمیشد از دیروز و بعد از این که dns 1.0.0.1 و 4.2.2.1 ست کردم همه سایتا باز شد البته باز از اون ور دوستام توی اصفهان و تبریز مشکلی نداشتن پس یه غلطی کردن که بعضی جاها خراب شدهنقل قول:
طرح نسیم فکر کنم داخل پنل اضافه شده.نقل قول:
اره. همه این بدبختیا از فیلتر تلگرام شروع شد.نقل قول:
یادش بخیر قبلا زمان احمدی نژاد می گفتن لنگر کشتی زده کابل های اینترنت ته دریا رو قطع کرده. کسی ام باور نمی کرد ولی حالا حداقل خودمون می دونیم دلیلشو
دوستان متاسفانه من خونه ام رو عوض كردم و اينجا خط تلفنش ظاهرا فيبر نوريه و بر خلاف چيزي كه گفته شده بود كه انحصار برداشته شده، متاسفانه ظاهرا فقط بايد از مخابرات سرويس بگيرم. با اين ترافيك كم و سرويس هاي واقعا بد.
حالا سوالم اينه كه فيبر نوري چه جوريه؟ آيا سرعت بالا ميده؟ مثلا 16 مگ رو پشتيباني ميكنه و سرعت دانلود مثلا حدود 2 مگ بده به من؟
از طرح نسیم مخابرات استفاده کنید. اگه سرویس 4 مگ رو شش ماهه بخرید، سرویس 16 مگ رو بهتون تحویل میدن. یعنی با ماهی 40 هزار تومن سرویس 16 مگ با ماهی 175 گیگ رو تحویل میگیرید.نقل قول:
در مورد کیفیت هم فیبر نوری مشکلی برای کشش خط نداره چوت در اغلب موارد فاصله شما با کافوی نوری زیر 2 کیلومتره.
ممنوننقل قول:
فقط چند تا سوال
1- طرح نسيم يا غزال؟
2- اين طرح براي من كه تازه مي خوام سرويس بگيرم از مخابرات هم فعاله؟ و از طريق خود پنل كاربري ميشه خريد؟
3- آيا ترافيك هر ماه به ماه هاي بعد انتقال پيدا ميكنه تو سرويس 6 ماهه؟
اگه غزال فعال باشه بهتره ؛ اگه غزال نبود نسیم. (غزال نسبت به نسیم یکی دو ماه هدیه اضافه شده ولی 4 برابر فروختن سرعت و حجم در هر دو یکیه)نقل قول:
برای مشترک جدید هم قابل ارائست. فقط باید برای ثبت نام حضوری برید.
ترافیک مثل شاتلماهانست یعنی هر ماه 175 گیگ که به ماه بعد منتقل نمیشه