میدونم میگم این بار چون از 20 استاده کردم تا 9.1 خود 9.1 که تمدید میشه هم حسابه یا نهنقل قول:
Printable View
میدونم میگم این بار چون از 20 استاده کردم تا 9.1 خود 9.1 که تمدید میشه هم حسابه یا نهنقل قول:
نه دیگه فقط اونیکه در بازه ی زمانی قبض استفاده کردی. مثلا قبضی که تاریخ 9.1 براتون صادر شده اونا از کجا می فهمن که شما اکانتتونو ادامه میدین یا برگشت میزنین. به همین خاطر فقط مقدار استفاده تا زمان صدور قبضو میزنننقل قول:
ولی به نظرم نقدی بهتره درسته اقای نماینده میخوام ماه بعد برم نقدیش کنم اگه این ماه بکنم 1 گیگ حجمم میپره اقای نمایندهنقل قول:
نه هرقدر که استفاده کردی رو حساب میکنن بقیه رو برگشت میزنن یعنی از اون روزی که برگشت زدی دیگه از اون به بعد رو قبضتون نمیاد. البته تو crm بنده اینجوریه اگه پیش پرداختم بود بقیه پول به crm برمیگرده و میتونیم به مشتری برگردونیمنقل قول:
یعنی الان برم برگشت بزنم نقدی کنم حجمم رو انتقال میدن و crm چی هست که میگفتین بدین ثبت نام کنم شما هم روی قبض میزدید دیگهنقل قول:
نه حجمش و زمان اکانتتونو صفر میکنن. crm هم همون سایتیه که با اون ثبت نام و تمدید و برگشت و ... رو انجام میدیم. هم میشه رو قبض زد هم میشه نقدی زد مونده به درخواست مشترینقل قول:
پس شارزم میسوزه دیگه درسته یعنی میدادم شما ثبت نام کنید بباید میومدم اونجا دیگه درسنهنقل قول:
اقای نماینده وضعیت خطم بهتر شده فقط انگار باید مودم رو فکر کنم عوض کنم
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :15.3 6.8 db Line Attenuation :47.0 25.7 db Data Rate :4096 1021 kbps Max Rate :7052 1078 kbps POWER :19.6 11.3 dbm CRC :0 0
فکر کنم اگه یک مودم جدید بگیرم وضعیتم از این بهتر بشه
و یک سوال اقای نماینده شما که میگفتین میکرو فیلتر همون اسپیلتره پس الان پارس انلاین چیه زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خود اسپلیتر هم یک میکروفیلتر هست و کل طیف فرکانسی خط رو به دو قسمت فرکانس پایین (برای تلفن) و بالا(برای اینترنت) تقسیم میکنه اون وسیله ی دوم هم که دوباره با اسم میکروفیلتر برای فروش گذاشته شده قسمت دوم یا همون خروجی فرکانس های بالا رو که برای اینترنت استفاده می شود رو نداره و در بعضی موارد که صدای تلفن با وجود استفاده از اسپیلیتر(نوعی میکرو فیلتر ) هنوز هم خش خش داره فقط روی ورودی تلفن استفاده می شه. لب مطلب این که اسپیلیتر نوعی از انواع میکرو فیلتر ها هست و اون فیلتر دومی هم که تو سایت پارس آنلاین برای فروش گذاستن هم نوع دیگه ای از میکرو فیلتره ولی چون تو سیستم های ADSL فقط از اسپیلیتر استفاده می شه و انواع دیگه ای از میکرو فیلتر کاربرد زیادی نداره هم میکروفیلتر و هم اسپیلیتر اشاره به اسپیلیتر داره.نقل قول:
دوستان ببخشید که طولانی شد ولی حدود 2 ماه هست که این دوستمون تو پیام خصوصی و تاپیک پیگیر این قضیه هستن (2 ماه پیش تو پیام خصوصی گفتم یکی هستن ولی انگار افاقه نکرده گفتم قضیه رو کامل توضیه بدم بلکه این موضوع تموم بشه:n02:)