دوستان کسی نیست جواب من رو بده ؟نقل قول:
فقط اگه ممکنه کامل توضیح بدین تا قانع بشم . ممنون :11:
دوستان کسی نیست جواب من رو بده ؟نقل قول:
فقط اگه ممکنه کامل توضیح بدین تا قانع بشم . ممنون :11:
به نظر من اگه ميخواي همون موقع بشيني و بازي كني و فقط كنسول مهمه واست ، اليت بگير.نقل قول:
سلام دوستان.
میخوام ببینم کدوم یک از دستگاه های زیر نسبت به قیمتش با صرفه تر و مهم تر اینکه مقاوم تر هست !!!!(آخه یه باز قبلا گرفتم که خطای E74 داد و فروختمش )
آرکید - الایت یا اسلیم ؟؟؟(اگه ممکنه قیمت هاشون رو هم بگید)
توی صفحات همین تاپیک قبلا خونده بودم که هنوز اسلیم درست و حسابی ه ک نشده و نمیدونم firmware +lt یا یه همچین چیزی میخواد.یعنی اسلیم حالا حالا ها دردسر داره ؟؟؟
اگه دوست داري يه چيز جديد و قشنگ با تكنلوژي به روزتري رو داشته باشه اسليم بگير.
قيمتش هم فكر كنم 100 تومن با هم فرق دارن.
فكر كنم الان اليت 340 تومن باشه. اسليم 250 هم 430 تومن!
اگه بتوني باندل هم بخري (با هزينه ي بيشتر)خيلي خوبه. الان باندل 250 گيگ(با كينكت )600 تومنه
هـــك شدنش هم حتما ميشه. بيشتر از يكي دوماه ديگه هم طول نخواهد كشيد. ولي اگه هك بشه قيمت الانش همين 600 تومن هم ميشه 700 تومن. شايدم بيشتر. معلوم نيست.
بستگي به صبر و تحمل خودت داره:31:
dashboard : 2.0.8955.0نقل قول:
سلام به تمام دوستای عزیزم :11:
آقایون من چندتا سوال داشتم :
1. چه جوری از فلش مموری (( 8 گیگ )) به عنوان هار استفاده کنم ؟؟ (( با ریزه کاری بنوییسید :31: ))
2. ارزون ترین هارد موجود در بازار چنده ؟؟
3. روزی چند ساعت باهاش بازی کنم ؟؟ (( در اصل تا چند ساعت مجازه :31: ))
4. این صدای DVD-R طبیعی هست ؟؟
5 . دستگاه رو آپدیت کنم ؟؟ (( میخوام COD: Black ops + medal of honor + NFS: HOT Porshit رو اجرا کنم ))
ممنون :40:
سلام.نقل قول:
سلام به تمام دوستای عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون من چندتا سوال داشتم :
1. چه جوری از فلش مموری (( 8 گیگ )) به عنوان هار استفاده کنم ؟؟ (( با ریزه کاری بنوییسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
2. ارزون ترین هارد موجود در بازار چنده ؟؟
3. روزی چند ساعت باهاش بازی کنم ؟؟ (( در اصل تا چند ساعت مجازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
4. این صدای DVD-R طبیعی هست ؟؟
5 . دستگاه رو آپدیت کنم ؟؟ (( میخوام COD: Black ops + medal of honor + NFS: HOT Porshit رو اجرا کنم ))
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اموزشش
۲. والا نمیدونم ولی کمتر از ۱۷ ۱۸ نیست دیگهکد:http://www.xboxworld.ir/showthread.php?26
۳. اگه بازی روی هارد یا فلش نصب باشههر چقدر دوست داری بازی کمید
۴. بله همیشه اینجوری بوده
۵. اره دیگه :دی
:20:نقل قول:
سلام... 1:اگه داشبوردت ورژن قدیمی هست نمیتونی از فلش به عنوان حافظه دستگاه استفاده کنی.ولی اگه جدیده برو console setting و memory حالا روی config بزن تا عملیات آغاز شه!:8:
2 : ارزون ترین هارد 20GIG هست که حدود 35 تومن هست
3 : بیشتر از 6 ساعت یکسره بازی نکنی بهتره. دستگاه رو جایی بزار که هوا ی کافی اطرافش باشه...
4 : مگه صداش غیر عادیه؟ در حالت عادی درایو دستگاه صدای زیادی تولید میکنه
5 : آره اگه میخوای اینا رو بازی کنی حتما آپدیت کن. جای معتبری هم ببر
:46:
آره،قدیمی هست .... هرکاری می کنم نمیشناسه ....نقل قول:
1:اگه داشبوردت ورژن قدیمی هست نمیتونی از فلش به عنوان حافظه دستگاه استفاده کنی.ولی اگه جدیده برو console setting و memory حالا روی config بزن تا عملیات آغاز شه
خرج یه آپدیت کامل و خوب چقدره ؟؟ بعد اگه آپدیت کنم هکش نمیپره ؟؟؟
من هارد اصل xbox رو نمیخوام ..... !!!نقل قول:
2 : ارزون ترین هارد 20GIG هست که حدود 35 تومن هست
حلا 20 گیگ کم نیست .... مصارف هم فقط بارگذاری دیسک هست ...
نه بابا نهایت 3 ساعت بازی کنیم ..... 6 ساعت که آدم خوابش میبره .... :31:نقل قول:
3 : بیشتر از 6 ساعت یکسره بازی نکنی بهتره. دستگاه رو جایی بزار که هوا ی کافی اطرافش باشه...
---------------------
خیلی ممنون از بابت جواب ها :11:
ممنون میشم من رو هم یه راهنمایی کنیدنقل قول:
این آپدیت شده یا نه؟ راسته که آپدیت 20 تومن هزینه شه؟:18:
سلام
جواب محسن : ببین محسن جان داشبورد شما بسیار قدیمیه و باید اپدیت بشه بعلاوه اینکه فریم ویر شما هم باید آپدیت بشه. تمام هزینه ی این کار هم تنها 6 تومنه که اگه ببری پیشه آقا میثم ( joykiller360 ) میگم 6 تومن چون حتما فریم ویر شما LT نیست و نیاز به تراشیدن برد درایو نداره. پس راحت میشه روش فریم ویر LT+ ریخت که با خیال راحت بری لایو و بازی کنی و البته بازی های جدید رو اجرا کنید.
اما پوریا جان شما بهتره هارد 20 نگیری. چون تنها میشه دو تا بازی روش ریخت اگه برات مقدوره هارد 60 بگیر که حدودا کمتره 60 تومنه ( البته اگه بتونی پیدا کنی ) اگر نبود دیگه مجبوری 250 بگیری ( حدود 100 تومن) ولی در هر صورت 20 نگیر. در مورد اپدیت هم همون توضیحاتی که به محسن دادم.
آهان راستی اپدیت ربطی به -- نداره. در کل کنسول شما کپی خور شده هست و با اپدیت هکش نمیپره فقط باید به قول شما هکشو به روز کنی. همون +LT
الان یه هارد 120 حدود 73-4ت هست
من 120 دارم ولی الان دنبال فروششم یا طاق بزنم با 250