باگ آخر قرارداد دیگه چیه ؟ :n13: چطوری میشه فعالش کرد ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :n16:نقل قول:
Printable View
باگ آخر قرارداد دیگه چیه ؟ :n13: چطوری میشه فعالش کرد ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :n16:نقل قول:
من هم همین مشکل شما رو دارم اصلا راضی نیستم !! در واقع به نظرم اصلا سرویس های نامحدود به درد نمیخوره ، تنها نامحدودی که دیدم سرویس 128 میشه تا 80 دانلود کرد شاتل بوده ، مخابرات که روی 30 می چرخه ، پارسم تا 50 ... بیشتر نمی کشه :n15:نقل قول:
دوستان قبلا توضیح داده شده
صفحات قدیمی رو بگردید
خوده منم توضیحش دادم
از پست های منه
بگردید پیدا میکنید
حدود 40 صفه قبل
دوستان عزیز یه سوال داشتم اطفا جواب بدین بهم:
من سرویس 128 نامحدود دارم و سرعت دانلودم بالای 100 کیلوبیت است ولی من اصلا دانلود ندارم فقط بازی آنلاین میکنم و پینگ اقتضاحه به پارس که زنگ زدم میگه چون نامحدوده و همه دانلود میکنن پهنای باند ما اجازه نمیده میخواستم بدونم اگه محدود کنم نت رو فرقی در پینگ میشه؟
ممنون.
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود پارس انلاین 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
نقل قول:
سلام
ببین دوست عزیز الان اکثر ISP ها مثل هم هستن ، فرق چندانی بین مخابرات و پارس و شاتل نیست ، باشه هم بسیار جزییه ... میمونه یه سری پارامتر ها که مثلا پارس اکثر سرویس هاشو روی 4 مگ می بنده ، شاتل هم سرعت خیلی خوبی و داره و پشتیبانی خیلی قوی داره ، مخابرات به نسبت ارزونتره اما سرعتش کمتره ... بستگی داره شما برای چه مصرفی بخوای ... روی گزینه های دیگه زیاد تمرکز نکن :n26:
دوستان نمیشه بدون اینکه از پارس آنلاین کسی بیاد خودم مودمم رو تنظیم کنم ؟ قبلا هم از مخابرات داشتم ...
فقط مشکل اینجاس که باید رمز رو ازشون بگیرم، میدن یا نمیدن ؟ به صورت اتوماتیک رمز به همه ی یوزر هاشون میدن یا نه ؟
اگه خط رانژه شده زنگ بزن پشتیبانی رمز بگیر دست بکار شو.نقل قول:
یوزرو پسورد معمولا کد شهر هستش و در ادامه شماره تلفنت رو باید بزنی.
مثلا برای کاربر تهرانی که شماره تلفنش 88888888 هستش رمز میشه 2188888888
یوزر هم به این شکل : 02188888888 درسته ؟نقل قول:
ممنون
به این شکله :نقل قول:
2188888888
پسورد ممکنه مثل یوزرنیم باشه ممکنه شماره اشتراک باشه که توی برگه های ثبتنام هست.
شما تست کنید ولی برای اولین بار باید تماس بکیرید که یوزرتون رو فعال کنند 3 سال پیش که برای من اینجوری بود.