دوستان خبر خوش: پرتاک از کار افتاده
Printable View
دوستان خبر خوش: پرتاک از کار افتاده
اره رو 10 گذاشتن :n09:نقل قول:
من از اکسین میگیرمنقل قول:
باید دان استیرمیت بالا باشه . مثلا بری 2 مگ بخری برات همون 2 مگ میبندن مثل دوستت . باید 10 مگ بخری بعدش بری رو 2 مگ اونوقت دان استذیمت بالاست و سرعت هم بالا . بعدش هم لابد رو ip خوب باشی.نقل قول:
سالمه . البته اگر منظورت اینه انلاین بودن کاربر رو نشون میده یا نه نمیدونم ولی باز میشه لاگین هم میشهنقل قول:
نه دست ما نیست که بگیم روی چند ببندن اکثرا استاندارد میبندن یعنی مثلا 2 مگ بگیرید 2048 میبندن , اما میشه کلک هم زد 10 مگ گرفت که دان استریمو بالا ببندن بعد 2 مگ گرفت :n09:نقل قول:
من شبا زیاد دانلودی ندارم اما خوب میشه حدود 8 گیگی دانلود کرد
بعد این مابه التفاوت و... چطوریه. برای 2 مگ باید پول اضافه کنی. یا نهنقل قول:
هر ماه باید این کارو بکنیم. یا فقط بار اول اینطوریه
یعنی 10 مگ که گرفتی دستی روی 10 می بندن یا خود سیستم اینطوریه
حالا احتمالا من هم همینکار را بکنم. ولی ریسکی هست ها. به عنوان مثال روی 10
ببندی بعد بیای روی 2 مگ. دان استریم هم به همون مقدار بیاد پایین
بله باید پول هر دو سرویسو بدی اما خوب سرجمع فکر کنم 6 تومن ضرر کنی چون ترافیک منتقل میشهنقل قول:
فقط یکبار کافیه البته اگر پیداتون کردن و دان استریمو پایین اوردن دیگه از بدشانسیه
الان هم بخواید 10 مگ بگیرید مجوز میخوان , پیشنهاد من اینه ماه اول 2 مگ سفارش بدید بعد اگر دان استریمتون پایین بود میتونید ماه بعدش بدون مجوز 10 مگ بگیرید
مجوز دارم. اشتغال به تحصیل از دانشگاه می برمنقل قول:
پول هر دو سرویس:n36: یعنی ماهانه شما چقدر می دی؟
نمیشه که هر دو سرویس را باهم داشت. یه سرویس را بر می دارن یکی دیگه به جاش قرار می دن:n13:
با اشتغال به تحصیل نمیشه جواز کسب میخوادنقل قول:
ببین تو اول میری 10 مگ میخری پولشو میدی بعد دان استریمو میبری بالا بعد میای سرویستو میسوزونی 2 مگ میخری
ماه های بعد هم 2 مگ میگیری یعنی فقط یکبار لازمه 10 مگ بخری
هر چند بازم به نظر من ماه اول 2 مگ بگیر چون الان مثل اینکه دارن همه دان استریما رو 10 مگ میبندن خودشون
باشه . ممنون حالا تو چند روز اینده همه نمایندگی ها را می رم. تا بالاخره یه نتیجه ای بگیریم
خوبه اگر فقط 1 ماه اینکار را بکنیم. دادش فقط یه سوال. از کجا باید بفهمی دان استریم را روی چقدر برات بستن
و ایپی چقدر هست. و ایپی را چطور میشه عوض کرد؟