سلام،من سرعتم 512 هست تا چند روز قبل سرعت دانلودم 124 بود ولی الان رسیده به 40-50 :| میخوام کلا قطعش کنم با این که نامحدوده خیلی رفته رومخ.چه شرکتی توصیه میکنید ؟
Printable View
سلام،من سرعتم 512 هست تا چند روز قبل سرعت دانلودم 124 بود ولی الان رسیده به 40-50 :| میخوام کلا قطعش کنم با این که نامحدوده خیلی رفته رومخ.چه شرکتی توصیه میکنید ؟
سلام من دیروز درخواست تخلیه دادم امروز هم شکایت ثبت کردم تو 195 ولی فقط اکانتمو پاک کردن و تو سایت زده سرویس قطع شده ولی هنوز چراغ رانژه روشنه(دیگه ای پی نمیده ) :/ میخواستم ببینم عادیه؟ چقدر طول میکشه؟ چون از پارس آنلاین در خواست سرویس کرم دیروز برگشت خورده گفتن خط پره
من تو پنل قسمت تغییر سرویس طرح نسیم رو نمی بینمنقل قول:
نقل قول:
شما کارمند مخابرات هستید؟ این لیست بالا رو از کجا آوردید من هر چی میگردم تو هیچ سایتی نیست جز اینجا
با 2020 و یا عوامل فروش تماس برقرار کنید. این طرح الان در بیشتر استان ها دایره و به گفته ی دوستان چون بعضی طرح هایش برای برخی مشترکین امکان فعالسازی نداره در پنل بعضی دوستان وجود نداره.نقل قول:
به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم از اینترنت مخابرات استفاده کنید واقعا به درد نخوره
من خطم فیبرنوریه مجبورم از مخابرات بگیرم ، این طرح 2 مگ و 40 گیگش چطوریه کسی استفاده کرده ؟؟
من از طرح 2 مگ 160 گیگ داخلی (40 گ بین الملل) در استان هرمزگان استفاده میکنم. خطم روی 8 مگابیت بسته شده. سرعتم خوبه اما کیفیت میتونست بهر باشه.نقل قول:
البته پیشنهاد میدم طرح جدید نسیم رو بخرید که سرعت دو برابر طرح خریداری شده رو بهتون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=116
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=165ms TTL=50
سلام
آیا امکانش هست مثلا من یک میلیون تومن اینترنت مخابرات رو شارژ و مصرف کنم و دو ماه بعد رو قبض بیاد و پرداخت کنم؟
دوستانی که بازی های آنلاین میزنند و مشکل داشتند متن زیر رو بخونند
بعد 2 ماه چند روزی هست دیگ مشکلی توی بازی های انلاین نیست
بازی رینبو برای پی سی ، بازی های Xbox - ps4 و گوشی خود به خود مشکلش حل شده ولی بازی هایی مثل PUBG و gta v باید مراحل زیر رو برید تا Cache بازی پاک بشه و بازی بدون مشکل اجرا بشه.
توی استیم خودتون برید روی بازی راست کلیک کنید properties رو بزنید local file و سپس verifiy intergrity رو بزنید ( حدودا 10 دقیقه طول میکشه حداکثرم 20 دقیقه )
بعدش برید داخل بازی و مشکل بر طرف شده
توی Gta v اگه با ارور Connection lost - unknown network error مواجه شدید مراحل زیر رو برید
روی cmd راست کلیک کنید و Run as administrator بزنید و دستور زیر رو بنویسید.
netsh interface ipv4 show subinterface
کارت های شبکه رو مشاهده میکنید مثلا Wi-fi - Ethernet و... از هر کدوم که استفاده میکنید توی متن زیر جایگزین کنید.
netsh interface ipv4 set subinterface “Esm network shoma” mtu=1450 store=persistent
جای esm network shoma اسم اون شبکه ای که وصلید رو بزنید برای مشاهده اسم شبکه Control panel برید سپس به Network and Sharing Center برید و سمت راست رو به روی Connections اسم شبکه شما رو زده !
سپس کامپیوتر رو ریستارت کرده و تموم :)